Fotbal intern

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Darius Olaru. “Nu vei regreta”

27.08.2018 | 17:31
Gigi Becali sfatuit sa il transfere pe Darius Olaru Nu vei regreta

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Darius Olaru. Fostul conducător al echipei Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, consideră că Gigi Becali trebuie să facă toate eforturile pentru perfectarea transferului fotbalistului Darius Olaru, 20 de ani.

Darius Olaru a declarat în zilele trecute că îşi doreşte un transfer la FCSB, deoarece orice tânăr fotbalist vrea să ajungă la una dintre cele mai bune echipe din România. “Nu știu dacă am impresionat pe cei de la FCSB. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la FCSB! Sper, vreau, normal. Trebuie să muncesc şi să demonstrez că pot ajunge la nivelul următor. Au fost în trecut nişte discuţii dar nu ştiu de ce nu s-au concretizat”, a spus unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei Gaz Metan.

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Darius Olaru. “Nu vei regreta”

Cristi Pustai, fostul antrenor al formaţiei Gaz Metan, a confirmat discuţiile pentru transferul lui Darius Olaru la FCSB. “Ştiu despre discuţiile cu FCSB. Ştiu că a fost ruptă o hârtie scrisă…”, spunea Cristi Pustai. FCSB-ul ar fi oferit 400.000 de euro, dar oficialii grupării din Mediaș ar fi cerut cu 100.000 de euro mai mult şi transferul atacantului a picat, conform unor informaţii FANATIK.RO. Darius Olaru are 20 de ani şi a debutat în Liga 1 în urmă cu două sezoane. Anul trecut a evoluat în 39 din cele 40 de meciuri ale Gazului Metan, înscriind un gol şi pasând decisiv în trei rânduri.

Însă contactat de către FANATIK.RO, Ioan Horoba, fostul conducător al echipei Gaz Metan, ne-a mărturisit că Gigi Becali face o mare greşeală dacă nu încearcă şi transferul tânărului Darius Olaru. “Gigi a mai luat ţepe la transferuri, dar vă spun eu că nu se păcăleşte cu acest copil. Dacă vrea cu adevărat să îl transfere pe Darius la Steaua, atunci eu îl sfătuiesc să le plătească de acum celor de la Mediaş suma de transfer şi să îl aducă din iarnă. Să procedeze la fel cum a făcut cu Olimpiu Moruţan. Dacă îl mai lasă o perioadă la Mediaş o să fie bine pentru toată lumea. Olaru este la fel de valoros ca şi Moruţan, iar Gigi nu o să regrete investiţia făcută. Îl cunosc pe acest jucător de la 14 ani de când l-am luat în angrenajul echipei mari. Mie îmi pare rău că Gigi nu l-a adus până acum la echipă, dar aşa se întâmplă când se ia după unul sau după altul. Cei de pe lângă el l-au tot zăpăcit de cap şi l-au făcut pe Gigi să nu îl transfere până acum”, a spus Horoba.
 

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Darius Olaru. Fostul conducător de la Mediaş prezent la meciul cu Gaz Metan
Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Darius Olaru. Fostul conducător de la Mediaş prezent la meciul cu Gaz Metan

Gigi Becali, mesaj de la un prieten pentru un transferul lui Darius Olaru

Nu este prima dată când Gigi Becali primeşte un astfel de mesaj de la Ioan Horoba în legătură cu transferul lui Darius Olaru. FANATIK.RO a scris în trecut povestea tânărului jucător, iar fostul conducător de la Mediaş îi transmiţea încă de pe atunci patronului vicecampionilor să îl transfere fotbalistul în vârstă acum de 20 de ani. ““Mă bucur enorm pentru Darius şi îl sfătuiesc pe Gigi Becali să îl transfere pe acest jucător cu ochii închişi. De mult nu am mai garantat pentru un fotbalist, dar acest copil este extrem de talentat. Gigi Becali nu trebuie să îl piardă sub nicio formă, iar peste trei- patru ani o să îmi dea dreptate.

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Darius Olaru. Jucătorul dorit de FCSB în tricoul celor de la Mediaş
Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Darius Olaru. Jucătorul dorit de FCSB în tricoul celor de la Mediaş

Eu l-am ochit pe Darius Olaru de când avea 14 ani şi de pe atunci am început să îl aduc în anturajul echipei mari. Să ştiţi că el nu era un copil de bani gata şi a muncit enorm să ajungă la echipa mare a lui Gaz Metan Mediaş. A fost crescut de bunicii lui, iar noi de la ei l-am luat de acasă şi l-am mutat cu echipa mare la hotelul nostru. Mânca împreună cu echipa mare şi făcea antrenamente cu noi. Însă aveam probleme când trebuia să mergem în cantonamente în străinătate. Nu ştiu exact dacă părinţii lui sunt divorţaţi, nu vreau să vorbesc prostii, dar mama lui lucrează în Norvegia, iar tatăl în Germania. Astfel că ne-a fost imposibil să dăm de ei să ne dea procură pentru copil ca să-l trecem graniţa unde mergeam noi în cantonamente. Însă acum mă bucur enorm că el a ajuns unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Mediaş, deşi are doar 19 ani. Are o tehnică şi o viteză de execuţie senzaţională. Îi mai transmit lui Gigi Becali că acest băiat este şi foarte credincios. Ştiu sigur că se duce mai mereu la biserică şi mă felicit că am avut încredere în el deoarece nu m-a dezamăgit deloc până acum. Sunt sigur că dacă o să ajungă la Steaua o să fie unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai acestei echipe. Dacă Gigi nu o să facă acest transfer o săvedeţi cât de rău o să îi pară”, a spus Horoba.