Fotbal intern

Gigi Becali, sfătuit să-l vândă pe Florinel Coman: ”Să-l dea acum cu 16-17 milioane”. Ce jucător de la Dinamo e recomandat la FCSB: ”Vor lua 2-3 ani la rând titlul cu el”

07.02.2020 | 12:29
ADVERTISEMENT

Florinel Coman, golgheterul Ligii 1, este unul dintre cei mai căutați fotbaliști români ai momentului. Gigi Becali nu vrea să se despartă de ”perla” sa pe mai puțin de 20.000.000 de euro, însă Dumitru Dragomir îl sfătuiește să mai scadă din bani și să-l vândă cât mai repede.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,55 este cota pentru “GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este îndemnat să-l vândă pe Florinel Coman: ”Să-l dea acum cu 16-17 milioane”

Gigi Becali a afirmat în dese rânduri că Florinel Coman nu va pleca pe o sumă mai mică de 20.000.000 de euro Patronul FCSB consideră că jucătorul echipei lui Bogdan Vintilă este în continuă creștere, iar prețul său va exploda.

Dumitru Dragomir, un apropiat al lui Gigi Becali de-a lungul anilor, îi taie acestuia din elan și spune că fotbalistul ar trebui vândut acum pe o sumă ceva mai mică, întrucât noile reguli UEFA i-ar putea scădea prețul în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

“Dacă ciugulește 16-17-18 milioane să îl dea repede, că cine știe ce mai spune UEFA și despre preturile jucătorilor. Eu așa am auzit, că se bagă și la jucători. Vor impune o cota maximă.

Va face un profit de 15 milioane de euro, ce-ar vrea. Și asa are destui bani, asa că. Gigi Becali e cel mai tare din toată țara asta.

ADVERTISEMENT

Dacă are peste 500 de hectare de locuri de casa, ce mai vreți”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Gigi Becali, sfătuit să cumpere un jucător de la Dinamo

Același Mitică Dragomir îi recomandă lui Gigi Becali să mai cumpere un jucător de la Dinamo. După Harlem Gnohere, la FCSB ar putea ajunge și noul ”creier” din jocul trupei lui Uhrin.

ADVERTISEMENT

”Gigi să-l ia pe Fabbrini. Dacă vine la FCSB, dau scris că cei de acolo iau 2-3 ani la rând titlul. Să se ducă repede să-l ia până nu-l cumpără altcineva, așa cum am auzit că o să se întâmple”, a mai spus fostul șef al Ligii pentru sursa citată.

Diego Fabbrini (29 de ani) a venit la Dinamo în august 2019 și a prins șapte meciuri pentru ”câini” în acest sezon, reușind o pasă de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Diego Fabbrini, conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT