Fotbal intern

Gigi Becali, sfaturi pentru un fotbal total: „Vrei să fii fotbalist? Ia-ți telefon cu butoane!”

01.02.2019 | 11:35
Gigi Becali sfaturi pentru un fotbal total Vrei sa fii fotbalist Iati telefon cu butoane
Gigi Becali vrea ca jucătorii săi să aibă „telefoane cu butoane”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a explicat ce trebuie să facă un jucător pentru a practica un fotbal total. Becali a arătat că sportivii săi ar trebui să stea cât mai puțin pe internet și a râs încă o dată de Denis Alibec.

„Trebuie să doarmă 8-9 ore pe zi și în loc de pernă să pună mingea ca să facă fotbal total. Și să lase telefonul că îi mănâncă mintea imaginilea alea. Femei, cumpătat, trebuie să dormi, să mănânci. Eu whatsapp l-am scos. Cine are whatsap îi dau blocaj, nu vorbesc cu el. A venit un călugăr la mine, l-am întrebat, ai whatsapp? Da, păi atunci șterge-l”, a povestit Gigi Becali.

Gigi Becali: „Internetul pe telefon îți mănâncă creierul”

Gigi Becali a vorbit despre faptul că fotbaliștii ar trebui să doarmă în loc să stea pe telefon: „Vrei să fii fotbalist, ia-ți telefon cu butoane. Ai digital, te uiți pe internet și nu mai joci fotbal total. Stau în cantonament și toată ziua cu ochii în telefon. Îți mănâncă creierul imaginile alea, nu mai joci fotbal total. Și te duci în Arabia. Man când are pauză doarme, nu se uită pe internet. Poți să ai și telefon, că am exagerat. Dar nu poți să stai toată ziua pe internet.”

Gigi Becali a mai vorbit și despre Denis Alibec, un mare pasionat de Counter-Strike. Patronul FCSB a arătat că fostul său atacant își irosește talentul: „Denis Alibec e de mare valoare, ca și talent, născut. I-a mâncat calculatorul creierii, jocurile pe calculator.”

Tags: