Fotbal intern

Gigi Becali, show înainte de Voluntari – FCSB: “Vintilă stă cât vrea antrenor la FCSB, până la adânci bătrâneţi!” Nu renunţă la Planic: “Cum să îl las să plece?”

06.02.2020 | 18:21
Gigi Becali show inainte de Voluntari  FCSB Vintila sta cat vrea antrenor la FCSB pana la adanci batraneti Nu renunta la Planic Cum sa il las sa plece
ADVERTISEMENT

FCSB joacă împotriva celor de la FC Voluntari, joi, de la ora 20:00, iar “încălzirea” pentru meci a fost realizată de această dată de patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali. Latifundiarul a intrat în direct la tv şi a vorbit deschis despre schimbările pe care are în plan să le facă sau… nu. 

Gigi Becali, show înainte de Voluntari – FCSB: “Planic mai are un an de contract!”

Becali a lămurit problema patronului şi spune că Bogdan Argeş Vintilă va sta la FCSB cât va dori dânsul: “Vintilă, dacă vrea, poate să stea antrenor la FCSB până la adânci bătrâneți, cât vrea el. E vorba despre altceva la Vintilă, dar nu vă spun că apoi mă luați la mișto”, a spus patronul FCSB la Gigi.

ADVERTISEMENT

În acest moment sunt şanse mici ca Harlem Gnohere să plece de la FCSB, iar în ceea ce priveşte situaţia lui Planic, Becali nu are de gând să renunţe fără bani la fundaşul sârb: “Nu mai iau decât ce înseamnă copil bun din România. Dacă pleacă Gnohere trebuie să iau un atacant, dar nu pleacă. Am cerut 800.000 de el, dar nu dă nimeni. Poate în vară, poate mai ieftin.

Planic mai are un an de contract, dacă vrea cineva să-l cumpere să îmi dea un milion de euro. Noi nu avem fundași centrali și să mă înțeleg cu Planic să-l las să plece?”. 

ADVERTISEMENT

“Dacă eram arbitru, fluieram numai în favoarea lui Gică Hagi”

Finanţatorul şi-a schimbat discursul vis-a-vis de Moruţan, pe care îl criticase că are o “maşină de peşte” de 100.000 de euro la 20 de ani după meciul cu CFR Cluj. Azi, jucătorul a devenit urmaşul lui Hagi în ochii patronului: ”

“Pe Moruțan îl iubesc cel mai mult, el tot prințul rămâne și îmi pun mare bază în el. Pe ăștia care iau eu milioane, am grijă de ei. Moruțan va fi cea mai bună marfă după Hagi. Am glumit pe seama lui, cu mașina, după meciul cu CFR.

ADVERTISEMENT

Lui Iftime i-am dat mesaj azi și i-am spus că dacă nu se potolește îl iau și pe Chindriș gratis. I-am mai zis în glumă că fac complot cu Miron să ajungă Hagi în play-off. Eu dacă eram arbitru, fluieram numai în favoarea lui Gică”. 

Deşi de obicei spune că echipa sa nu va avea probleme în meciurile cu echipele considerate mici, înaintea meciului cu FC Voluntari, Gigi Becali a spus că se poate întâmpla orice:

ADVERTISEMENT

“La fotbal ai emoții cu orice echipă, dar nu ar trebui să avem cu Voluntari. Dacă nici pe Voluntari nu bați… La titlu nu prea mai avem șanse nici dacă învingem, la Voluntari, CFR e prea tare. Pe Dinamo o vreau în play-off, dar nu mai poate nici cu tancurile NATO”, a spus latifundiarul.

 

 

ADVERTISEMENT