Sport

Gigi Becali și-a asumat și public lipsa de inspirație la meciul cu Farul, dezvăluită în Fanatik: ”Cui să reproșez schimbările? Mie!”

Gigi Becali a recunoscut că a greșit schimbările la meciul cu Farul la câteva ore după meci, după cum a scris, în exclusivitate FANATIK, iar acum o face și public.
01.02.2023 | 14:16
Gigi Becali sia asumat si public lipsa de inspiratie la meciul cu Farul dezvaluita in Fanatik Cui sa reprosez schimbarile Mie
Gigi Becali și-a asumat și-n fața presei că a greșit schimbările la meciul cu Farul (2-3). Foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat victoria cu Farul și șansa de a urca pe loc de podium într-un final nebun de meci. Însă, opinia generală a fost că soarta meciului a fost decisă și de modificările efectuate în garnitura vicecampioanei.

Gigi Becali, discurs sincer după 2-3 cu Farul: ”E adevărat, am făcut niște greșeli la schimbări”

FCSB o conducea pe Farul cu 2-1 în minutul 90+4. Cu 120 de secunde înainte de încheierea timpului suplimentar de joc. Totul s-a năruit. Au contat determinarea oaspeților, dar și sângele rece al jucătorilor lui Hagi. Ca și erorile jucătorilor vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Dar nu numai. Sorescu și Edjouma au fost scoși la pauză deși avuseseră prestații consistente. Iar Cordea, care a deschis scorul și a scos penaltyul transformat de Compagno, părăsea terenul, alături de italian, la scurt timp după golul de 2-1. Dintr-un motiv halucinant. N-a mai venit telefonul care să le contramandeze.

Mihai Stoica a confirmat că schimbările au fost decise de Becali. Iar FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, că patronul și-a asumat, în noaptea de după meci, că a greșit la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Lucru pe care, acum, l-a recunoscut și public”Nu m-am supărat așa de tare, pentru că a fost un eveniment. Ca ăla când a dat Burcă cu capul, s-a lovit mingea de nisip. La final, m-am gândit că nu mai sunt ca înainte, cu patimă.

Până la urmă, asta e viața lui Gică, fotbalul. S-ar fi mâhnit el, dacă lua bătaie. Mai bine așa. După ce am văzut declarația lui, am zis că la el doar fotbalul contează, la mine nu. Așa a vrut Dumnezeu… să nu se mâhnească nașul meu.

ADVERTISEMENT

Dacă era chestiune de joc, era o problemă, dar noi am controlat tot jocul. Părerea mea e că golul 3 a fost valabil. Plus de asta, am avut multe ocazii, mingea a fost numai la noi.

E adevărat, am făcut niște greșeli la schimbări. Nu trebuia băgat Omrani. El a dat și autogolul… și chestiunea aia, dai din partea asta și se duce mingea încolo, a lovit cu tibia.

ADVERTISEMENT

Așa a fost să fie, nu e problemă. Cui să reproșez schimbările? Mie! (n.r – râde). Păi, îmi reproșez dacă e să-mi reproșez!”, a declarat Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT