Sport

Gigi Becali și-a botezat a doua nepoată. Unde a fost creștinată fiica Teodorei și ce a declarat patronul FCSB. Foto exclusiv

Pentru Gigi Becali evenimentul weekendului nu este partida FC U Craiova 1948 - FCSB ci botezul celei de-a doua nepoate, eveniment care a avut loc astăzi.
12.11.2022 | 17:39
Gigi Becali sia botezat a doua nepoata Unde a fost crestinata fiica Teodorei si ce a declarat patronul FCSB Foto exclusiv
Gigi Becali și-a botezat astăzi cea de-a doua nepoată.
ADVERTISEMENT

FCSB continuă lupta pentru play-off contra lui FC U Craiova 1948, partida fiind programată duminică, de la ora 21:00. Pentru Gigi Becali însă, fotbalul este în plan secund. Și nu vorbim despre faptul că a afirmat din nou că este dispus să renunțe la echipa pe care o patronează. Ci pentru că astăzi a avut loc un eveniment important în familia sa, botezul celei de-a doua nepoate.

Cea de-a doua nepoată a lui Gigi Becali botezată la biserica Sf.Spiridon

Teodora, fiica cea mare a lui Becali, și Mihai Mincu s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Iar în 2020, a venit pe lume și prima nepoată, Maria.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost în al noulea cer. La fel s-a întâmplat și în momentul în care a aflat că urmează să fie bunic pentru a doua oară. Iar astăzi a venit momentul ca cea de-a doua nepoată să fie botezată.

Precum în cazul Mariei, evenimentul a avut loc la biserica Sf. Spiridon din Capitală. De unde vă oferim câteva fotografii exclusive de la sosirea lui Gigi Becali, dar și de după eveniment.

ADVERTISEMENT

Firesc, Gigi Becali era extrem de emoționat. La botezul primei sale nepoate, patronul a fost surprins lăcrimând și, probabil, și de această dată, știind cât de importantă este familia pentru el, lucrurile au stat la fel.

S-a străduit ca totul să iasă perfect. Și nu și-a ascuns bucuria în declarațiile făcute pentru reporteri. „Este bucurie. Eu nu am emoții.

ADVERTISEMENT

Fiica mea cred că are emoții. O sa avem emoții la scăldare. Se face mai soft acum, nu mai este precum cea tradițională.

Să vă bucurați și voi cum mă bucur eu. Sunt foarte fericit. Ce vrea Domnul, așa să fie. Câți nepoți vrea domnul să fie atâția să fie, chiar și zece. Sănătate la toată lumea”, a spus Gigi Becali, potrivit Antena Stars.

ADVERTISEMENT

După ceremonia de creștinare, invitații se vor îndrepta către un local de lux, pentru o petrecere dedicată micuței.

ADVERTISEMENT