ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali și-a făcut echipa ideală a jucătorilor pe care i-a avut la FCSB! Din actualul lor doar Coman și Pintilii sunt în primul 11

Autor: Traian Terzian | 22.12.2019 | 17:15
Gigi Becali și-a făcut echipa ideală a jucătorilor pe care i-a avut la FCSB! Din actualul lor doar Coman și Pintilii sunt în primul 11
Gigi Becali și-a făcut echipa ideală a jucătorilor pe care i-a avut sub contract la FCSB în cei 17 ani de când se află la conducerea clubului

Finanțatorul Gigi Becali și-a făcut echipa ideală a jucătorilor pe care i-a avut sub contract la FCSB în cei 17 ani de când se află la conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4.35 este cota pentru „2 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Gigi Becali și-a făcut echipa ideală a jucătorilor pe care i-a avut la FCSB

În echipa ideală creată de Gigi Becali nu își fac loc decât doi jucători din actualul lot al celor de la FCSB, mijlocașii Florinel Coman și Mihai Pintilii. Cu toate acestea, finanțatorul a ținut să-l laude și pe Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

”În poartă e Tătărușanu. Fundaș dreapta e Petre Marin. Scoate-l pe Petre Marin, pune-l pe Ogăraru, că l-am vândut pe 3 milioane. În viață trebuie să-l pui pe ăla pe care ai luat bani”, și-a început Becali creionarea echipei ideale.

”Chiricheș e clasă”

”Fundași centrali: Mirel Rădoi, trebuie să-l bagi, direct. Al doilea îl aleg pe Szukala. Nu, Chiricheș e clasă. Fundașul stânga îl aleg pe Latovlevici, iar închizători îi pun pe Pintilii și Bourceanu”, a spus Becali într-un interviu pentru Look Plus.

ADVERTISEMENT

”La mijloc sunt ‘Motanul’ Bogdan Stancu, Florinel Coman în stânga și Chipciu. În atac Thereau. El încă joacă. Trebuie să-l introduc și pe Stanciu undeva. Am luat 10 milioane pe el. E la bătaie cu Stancu”, a declarat finanțatorul FCSB.

”Cel mai mult l-am îndrăgit pe Mirel Rădoi”

Deși nu l-a introdus în echipa ideală, Gigi Becali a dezvăluit că din actualul lot cel mai mult îi place de Olimpiu Moruțan: ”Cel mai mult pe care l-am îndrăgit era Mirel Rădoi, că îmi era și fin, dar pe Moruțan îl îndrăgesc acum”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este convins că într-o zi va câștiga Champions League cu FCSB, dar pentru acest lucru crede că este nevoie de mai multă credință pentru oamenii din club.

FCSB – Craiova, ultimul derby al anului

Finanțatorul Gigi Becali i-a făcut o promisiune antrenorului Bogdan Vintilă înainte de meciul FCSB – Universitatea Craiova. Latifundiarul din Pipera a spus că nu-l va da niciodată afară de la echipa sa pe actualul tehnician.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 22-a a campionatului României, se va disputa duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!