Sport

Gigi Becali şi-a făcut mănăstire şi chilii! A mers cu elicopterul la sfinţirea lor. Exclusiv

Gigi Becali și-a făcut mănăstire și chilii, iar patronul FCSB-ului a plecat cu elicopterul pentru sfințirea lor.
05.07.2021 | 22:06
Gigi Becali sia facut manastire si chilii A mers cu elicopterul la sfintirea lor Exclusiv
Gigi Becali şi-a făcut mănăstire şi chilii! A mers cu elicopterul la sfinţirea lor. Exclusiv. Sursă foto: sporpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gigi Becali a plecat azi după-amiază, 5 iulie, cu elicopterul pentru a sfinți o mănăstire nouă, chilii și case pentru toată familia sa.

Acestea au fost construite aproape de Mănăstirea Frăsinei din județul Vâlcea, loc supranumit și Athosul României, despre care FANATIK scria în luna decembrie și dezvăluia în exclusivitate că a devenit locul preferat de pelerinaj al lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mers cu elicopterul pentru a-și sfinți mănăstirea

Gigi Becali și-a găsit noul loc preferat de pelerinaj chiar în România, care a făcut uitat Muntele Athos, unde mergea până nu demult patronul FCSB.

Mănăstirea Frăsinei din județul Vâlcea este locul în care Gigi Becali și-a făcut o mănăstire, chilii și case pentru întreaga familie, la care a mers cu elicopterul pentru a le sfinți.

ADVERTISEMENT

Alături de Gigi Becali, în vizitele la Frăsinei, au mers de-a lungul timpului și Alexandru Tudor și Mihai Stoica. Locul este supranumit și Athosul României, iar Gigi Becali a ales să meargă în județul Vâlcea pentru a se ruga și a se detașa de lucrurile efemere ale vieții din capitala României.

Mănăstirea Frăsinei este singurul loc din România care funcționează după un regim asemănător celui de pe Muntele Athos, unde călugării nu au dezlegare la carne, iar femeile nu au voie să se roage.

ADVERTISEMENT

Nici starea de alertă nu l-a despărțit pe Gigi Becali de mersul la biserică

Gigi Becali este fără îndoială cel mai credincios om din fotbalul românesc, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în luna martie că patronul FCSB-ului a împrumutat cheia bisericii din Pipera, cu acordul preotului, mergând acolo când nu era nimeni, pentru a se ruga în taină.

Acum, Mănăstirea Frăsinei pare să fie noul loc preferat al lui Gigi Becali unde să se roage și să facă pelerinaje, iar despre lăcașul de cult există numeroase zvonuri și mistere.

ADVERTISEMENT

Cu doi kilometri înainte de poarta mănăstirii este afișat un mesaj de avertisment: „Strict interzisă urcarea mai sus a persoanelor feminine. Legământul Sfântului Calinic”.

Călugării de la Frăsinei au povestit că o tânără s-a deghizat în bărbat pentru a vedea mănăstirea, însă a avut parte de un sfârșit tragic, fiind strivită de o mașină cu lemne.

În jurul așezământului s-a născut de-a lungul anilor mitul conform căruia mulți oameni bolnavi incurabili au fost vindecați miraculos.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT