Sport

Gigi Becali și-a făcut planurile la FCSB pentru la vară. „Dacă avem șanse, facem 5-6 transferuri. Dacă nu, aducem juniorii”

Gigi Becali și-a făcut planurile la FCSB pentru vară și soarta „roș-albaștrilor” depinde exclusiv de felul în care vor termina actualul sezon.
20.04.2022 | 09:08
Gigi Becali sia facut planurile la FCSB pentru la vara Daca avem sanse facem 56 transferuri Daca nu aducem juniorii
Gigi Becali și-a făcut planurile la FCSB pentru la vară. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că are mai multe planuri, dar totul depinde dacă echipa va termina pe primul loc la finalul sezonului, dar și de tragerea la sorți a preliminarilor cupelor europene.

Gigi Becali și-a făcut planurile la FCSB pentru la vară

Gigi Becali s-a gândit deja la planul pe care FCSB îl va avea la vară, iar soarta unor fotbaliști poate depinde de clasarea pe primul loc la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

În plus, Gigi Becali a anunțat că vrea să aștepte să vadă și tragerea la sorți pentru preliminariile cupelor europene, până să se apuce să facă transferuri la echipă.

Dacă lucrurile nu ies cum și-ar dori, Gigi Becali a anunțat că va da afară trei sau patru jucători, pentru a le face loc în echipă unor juniori ai „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

Există plan economic, înseamnă că iei campionatul și dacă ai șanse investești. După tragerile la sorți ne gândim ce facem, dacă avem șanse să intrăm în Europa League, mai cumpărăm 5-6 jucători, dar de ce?

Nu că ai nevoie de valoare, dar ca să ai două loturi, să mergi pe două fronturi. Altfel de ce să fac transferuri. Poate un atacant ne-ar trebui”.

ADVERTISEMENT

„Pentru cealaltă variantă, dacă nu luăm campionatul, vedem dacă avem șanse să intrăm în Conference League, dacă nu aducem juniorii. Pe mine nu mă interesează niciun jucător, dacă nu luăm campionatul, scap de 3-4 jucători.

Doamne miluiește! Ce treabă am eu cu Susic, dacă aș fi vrut să-l aduc, îl aduceam acum șase luni. Eu am numai români, mai e Radunovic și Edjouma, dar atât”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Tănase i-a explicat lui Gigi Becali de ce Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Susic

Gigi Becali a dezvăluit și o discuție purtată cu Florin Tănase, căpitanul echipei, în care acesta i-a spus că Istvan Kovacs nu putea să îl ierte pe Mateo Susic nici dacă își dorea pentru că în momentul loviturii asupra lui Darius Olaru s-a auzit un zgomot teribil.

FANATIK v-a dezvăluit toate informațiile despre stărea de sănătate a lui Darius Olaru.

„Cum zice Dan Petrescu, că presiunea pusă de noi a făcut ca Istvan Kovacs să arbitreze corect, adică să nu dea un penalty la mișto, să nu-l ierte pe Susic.

Ce trebuia să facă presiunea? Să nu-i dea? Dacă Olaru a plecat la spital imediat că nu-și mai simțea piciorul.

Mie mi-a spus Tănase că a arbitrat exemplar și că s-a auzit o mare bubuitură la faultul asupra lui Olaru”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 4,80 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT