Fotbal intern

Gigi Becali şi-a făcut praf 7 din 11 titulari după înfrângerea FCSB-ului: “Nu o să batem niciodată CFR Cluj. Au jucat nişte copii cu nişte bărbaţi!”

02.02.2020 | 23:07
Gigi Becali sia facut praf 7 din 11 titulari dupa infrangerea FCSBului Nu o sa batem niciodata CFR Cluj Au jucat niste copii cu niste barbati
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 0-1 meciul împotriva lui CFR Cluj, în primul derby al anului 2020. Patronul FCSB, Gigi Becali a fost foarte furios după acest eşec şi a declarat că echipa sa nu se poate bate la titlu cu CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 7,10 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi-a făcut praf 7 din 11 titulari după înfrângerea cu FCSB: “N-ai cum să câştigi dacă n-ai un şut pe poartă!”

 Gigi Becali nu şi-a iertat jucătorii şi nu mai puţin de 7 dintre cei 11 titulari au fost făcuţi praf de patronul FCSB. Au scăpat doar Bălgrădean, Creţu, Man şi Tănase: “Patronul FCSB îşi apără jucătorii lui, acum o săptămână, acum două săptămâni. Adevărul este că nu ai cum să câştigi când nu ai un şut pe poartă.

Pe CFR Cluj nu poţi să îi baţi niciodată. Au jucat nişte copii cu nişte bărbaţi. I-am spus şi lui Coman, de ce comentează arbitrajul? Am vorbit după meci cu el. Ce treabă are el cu arbitrul. Ok, a dat un roşu, dar trebuia să fie 4-0. 

ADVERTISEMENT

I-am spus lui Coman: “Tu eşti la circ, eşti Neymar!” Voi sunteţi copii, când o să fiţi bărbaţi, o să câştigaţi. Ca să te adaptezi, trebuie să fii bărbat. Oaidă tremura, Moruţan tremura. Nedelcu nu mai are nicio treabă. E prea mare fotbalist ca să fie concentrat. 

“Noi am avut doi jucători azi: Man şi Tănase. Ştiam ce joacă CFR-ul numai că le-a fost frică”

O să vezi cu Olaru. De fapt, eu cred că a făcut echipa greşit Vintilă. Mă refer la Momcilovic şi la cei trei mijlocaşi. El mi-a spus echipa, o ştiam. Sunt şi eu vinovat. Dacă era Ovidiu Popescu, era altceva. 

ADVERTISEMENT

Moruţan a sărit ca un titirez. Nedelcu are impresii prea bune despre el. Noi am avut doi jucători azi: Man şi Tănase. Ştiam ce joacă CFR-ul numai că le-a fost frică. A fost o schimbare bună la pauză. S-a schimbat jocul. Oaidă era aerian pe acolo. Pierdea toate mingile.

Momcilovic săracul nu a jucat un an şi jumătate, era pe altă planetă. Nu vorbesc cu răutate. Într-un fel, foarte bine că l-a băgat pe Gnohere. Are kilograme, asta e, poate să joace 15 minute. Campionat nu poţi lua cu FCSB acum. N-ai cum să îl iei. 

ADVERTISEMENT

Din primul minut a fost mingea numai la ei. Noi n-avem fundaş central”

Eu vă dau cuvântul meu de onoare. Fără nervi. Părerea mea, pe CFR Cluj nu poţi să o baţi cu copii în play-off. Când or creşte, peste un an sau doi, poate o să câştige campionatul. Dar anul ăsta nu cred. 

Am jucat şi noi cu echipe mari: Chelsea, Manchester City, Sporting, dar atâta de slab meci nu am văzut. Şi am jucat cu contracandidata. Din primul minut a fost mingea numai la ei. Noi n-avem fundaş central.

Nici Planic nu îmi place. Are momente când joacă extraordinar, are momente când e pe altă planetă. El trebuia să fie pregătit să primească. Pe Nedelcu îl dau la unguri pe 2 milioane. Gata, am cerut eu 2,5 milioane, dar mâine îl dau cu 2 milioane. Când greşeşte, scad din preţ”, a spus Gigi Becali.

Cel mai şifonat de criticile lui Gigi Becali a ieşit Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul FCSB-ului va trece pe bancă, cel mai probabil, patronul spunând că l-a anunţat deja pe impresarul său că din meciul viitor va fi rezervă.

 

 

 

ADVERTISEMENT