Fotbal intern

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii: „Am aruncat și eu câțiva saci de grâu, de porumb”

14.05.2020 | 21:19
Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii: „Am aruncat și eu câțiva saci de grâu, de porumb”
Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii: „Am aruncat și eu câțiva saci de grâu, de porumb”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre situația jucătorilor pe care i-a băgat în șoamj tehnic, dar nu a ezitat să-i jignească, comparându-i cu niște saci de grâu și de porumb.

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii

Gigi Becali a vorbit despre jucătorii de la FCSB pe care i-a băgat în șomaj tehnic și i-a făcut praf în stilul caracteristic: Nu stau eu acum să fac psihologie cu fiecare jucător în parte. Am luat hotărârile pe care le-am luat, ce ştiu în mare că echipa este mulţumită.

Şi dacă vreţi voi la modul general trebuie să ştie toată lumea că fiecare îşi apără famila şi vaporul lui. Eu m-am pus să salvez vaporul meu, să nu se înece vaporul meu”.

ADVERTISEMENT

„Şi de pe vaporul meu, corabia, am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb, din care nu mai aveam nevoie să mănânc.

Şi am mai aruncat şi nu ştiu ce lucruri, care nu mai erau utile, ca să salvez corabia, da?”, a mai spus Gigi Becali la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Cui nu-i convine să se ducă la lege”

Gigi Becali a continuat și le transmite jucătorilor să meargă să se judece, în cazul în care nu sunt de acord cu noile reguli impuse de el la FCSB: Cui nu îi convine să se ducă la lege, să reclame şi cu asta basta!

Nu am dat în cap, nu am abuzat de nimeni! Am aplicat nişte regulamente pe care statul mi le-a permis să le aplic”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea reluării campionatului și crede că fotbalul trebuie să revină indiferent de riscuri: „La început, acum, nu e chiar normalitate, pentru că fotbalul trebuie să se joace cu spectatori, de aceea sunt făcute stadioanele. Nu e normalitate.

„Gata! De acum încolo, cine se îmbolnăveşte hai la spital cu el, cine moare la cimitir. Cine trăieşte mănâncă şi îşi trăieşte viaţa, joacă fotbal, lucrează”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri