Fotbal intern

Gigi Becali şi-a găsit un aliat în play-off. “E posibil ca el să fie cu mine!”

05.03.2019 | 19:12
Gigi Becali sia gasit un aliat in playoff E posibil ca el sa fie cu mine
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre motivul pentru care îi critică pe jucătorii lui Mihai Teja la finalul meciurilor în care echipa nu evoluează bine, dar a dezvăluit că şi-a găsit un aliat în play-off-ul Ligii 1 Betano. Latifundiarul din Pipera susţine că mizează pe Gică Hagi în lupta pentru titlu şi a explicat de ce.

Cine este aliatul lui Gigi Becali din play-off-ul Ligii 1 Betano

“Când o să cumpăr jucătorii pe care îi vor ei, atunci o să le impun să câştige campionatul. Ce să îmi impun? Hai să vedem la final… Eu cert jucătorii prin intermediul vostru pentru că nu mă văd cu ei. Când joacă bine îi mai mângâi, iar apoi iar îi cert. Când joacă bine o să coste iar 50 de milioane… Deja nu mai are efect cearta mea. Cine a făcut jucători şi antrenori milionari? Mirel Rădoi, Pintilii, Bourceanu, Reghecampf, Chipciu. Eu cred că şi Coman o să ajungă milionar. Eu îl mai cert ca să îl ambiţionez. Fiecare om se pricepe în felul lui. Eu imediat simt când un jucător de la mine fuge de joc, când e praf.  Dacă Mihai Teja vrea să fie milionar, atunci jucătorii trebuie să muncească şi să alerge ca nebunii. M-a impresionat declaraţia asta dată de Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Să vă spun un lucru. Eu m-am luat de ei pentru că e strategia mea, dar eu am văzut şi nişte lucruri. Eu am învăţat puţin fotbal după atâţia ani şi cred că nu poţi să ajungi la un nivel înalt dacă nu ai forţă şi viteză. Fără forţă nu poţi să faci nimic. Nu ştiu nimic de Stoian. Băiatul e cuminte, e profesionist. Mi-a zis Teja că se antrenează foarte bine şi că vine dintr-un fotbal de alt nivel. Nimeni nu e cu mine în play-off. E posibil ca Gică… Nu că e cu mine, dar se poate gândi ca eu să iau titlul şi nu CFR Cluj. Poate nu s-ar gândi la mine, dar se poate să îmi pese de Nedelcu, Tănase, Coman… Dacă te simţi jucător valoros şi ai echipă puternică, atunci bate CFR Cluj şi demonstrează asta. Îi mai baţi o dată la final şi ai terminat bâlciul. Gata!”, a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport.

Valeriu Argăseală şi Gică Hagi înainte de FCSB – Viitorul

Gigi Becali vrea un alt antrenor la CFR Cluj

Gigi Becali a comentat şi în legătură cu situaţia de la CFR Cluj. Alin Minteuan i-a luat locul lui Antonio Conceicao pe banca tehnică a campioanei României, deşi oamenii din lumea fotbalului românesc sperau să îl vadă pe Dan Petrescu în Gruia. “Bursucul” a ales să rămână alături de Guizhou Hengfeng, deşi echipa a retrogradat în Liga a 2-a din China şi dovada că asiaticii nu renunţă la serviciile antrenorului a fost publicată pe pagina oficială a lui Guizhou.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali susţine că şi-ar dori să vină un alt antrenor la CFR Cluj şi a explicat de ce. Latifundiarul din Pipera este de părere că Alin Minteuan câştigă meciurile cu gruparea din Gruia deoarece are foarte mult noroc. “Mi-aş dori să vină altcineva la CFR Cluj pentru că Alin Minteuan este prea norocos”.