Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali și-a „mitraliat” propriii jucători de la FCSB! Miculescu și Baba Alhassan, principalele ținte: „De ce te ascunzi de minge?”

FCSB a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, iar patronul echipei, Gigi Becali, nu a avut milă de jucătorii campioanei în urma prestației avute în Bănie.
08.05.2024 | 10:35
Gigi Becali sia mitraliat propriii jucatori de la FCSB Miculescu si Baba Alhassan principalele tinte De ce te ascunzi de minge
Gigi Becali și-a „mitraliat” propriii jucători de la FCSB! Miculescu și Baba Alhassan, principalele ținte: „De ce te ascunzi de minge?”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Adjudecându-și matematic titlul de campioană etapa trecută, după victoria cu Farul Constanța, FCSB a intrat mai relaxată în meciul cu Universitatea Craiova, meci pierdut de formația lui Elias Charalambous cu scorul de 2-0.

La finalul partidei, Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de atitudinea jucătorilor titulari în meciul din Bănie și i-a „mitraliat pe aceștia” pentru prestația avută pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, reacție dură la adresa lui Octavian George Popescu: „Cu CFR o să fie rezervă”

Printre cei luați în colimator de patronul FCSB-ului se află și Octavian Popescu, „diamantul” din curtea lui Gigi Becali. Finanțatorul nu a fost încântat de jocul mijlocașului stânga și a declarat că în meciul cu CFR, meci în care formația din București își va primi titlul de campioană, Tavi Popescu va fi rezervă. 

Gigi Becali nu l-a iertat nici pe Baba Alhassan, jucătorul în vârstă de 24 de ani care a fost adus de la FC Hermannstadt în această iarnă. Milionarul din Pipera s-a arătat nemulțumit de faptul că mijlocașul a dat multe pase înapoi, stil de joc care nu-i place finanțatorului celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Alhassan, prea lent și pase în spate. La mine, dacă dai mingea în spate, ești scos! Dar toți au fost slăbuți. Poate doar Olaru a fost mai viu. Toți au fost adormiți.

George Popescu le-a pierdut pe toate, o să fie rezervă cu CFR Cluj”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu l-a iertat nici pe David Miculescu: „S-a ascuns de minge”

David Miculescu, atacantul de Champions League al celor de la FCSB, nu a scăpat nici el gura patronului din Pipera. Jucătorul a avut o prestație modestă în meciul cu Universitatea Craiova, prestație care l-a dezamăgit pe Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu este alt fotbalist care a fost criticat de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului este de părere că portarul a greșit la golul doi marcat de Universitatea Craiova și că dacă continuă să facă astfel de erori, acesta nu are nicio șansă să fie titular la echipa națională.

ADVERTISEMENT

„Miculescu s-a ascuns de minge. De ce te ascunzi? E un joc relaxat. Bine, a jucat toată echipa prost, nu a ajuns nicio minge la el.

Târnovanu, la primul gol, nu a ieșit pe 6 metri să prindă mingea. Păi dacă nici la meci amical nu ieși, atunci cum vrei să te ia Iordănescu la națională?”, a mai declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT
Tags: