Sport

Gigi Becali și-a pierdut încrederea în MM Stoica: „El mai dă argumente ca să se scoată bine. Eu trebuie să controlez tot”

Gigi Becali a mărturisit că nu mai are încredere în MM Stoica, văzut până acum drept „fratele mai mic” al său.
20.05.2021 | 20:37
Gigi Becali sia pierdut increderea in MM Stoica El mai da argumente ca sa se scoata bine Eu trebuie sa controlez tot
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB este intrigat de modul în care s-au accidentat jucătorii, deși Mihai Stoica i-a explicat faptul că jucătorii indisponibil nu au suferit probleme musculare.

Totuși, Gigi Becali crede că managerul general al „roș-albaștrilor” vrea să îl apere pe Thomas Neubert, pentru care a insistat să fie adus în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu mai are încredere în MM Stoica

Gigi Becali a precizat că nu mai are încredere în ce spune MM Stoica, iar el va controla tot la echipă, inclusiv va verifica motivele pentru care FCSB are mulți fotbaliști accidentați, care au slăbit vizibil lotul pentru finalul campionatului.

„Asta e o chestiune pe care am discutat-o cu MM, că avem prea mulți jucători accidentați. El mai dă argumente cum îi convin lui, doar ca să se scoată bine.

ADVERTISEMENT

Mi s-a confirmat, pentru că mi i-a luat pe rând. Panțîru cu Șut s-au accidentat între ei, Miron a călcat strâmb, ce să-i facă Neubert?

Mi-a spus că nu au fost probleme musculare. Ovidiu Popescu are o problemă la genunchi care a recidivat”, a spus MM Stoica la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuie să îl controlez, pentru că are o meteahnă”

Gigi Becali consideră că spusele lui Mihai Stoica sunt valabile doar 80% pentru el, restul de 20% va fi o analiză pe care el o va face la club în privința accidentaților:

„Eu trebuie să îl controlez, pentru că el așa îmi mai spune așa… are el o meteahnă, el a insistat cu Neubert. Sunt 80% convins, că mi-a dat argumente MM”.

ADVERTISEMENT

Este un moment delicat pentru MM Stoica, cel care a fost contestat vehement de fani în ultima perioadă și se pare că și patronul și-a mai pierdut din încrederea acordată în trecut.

Totuși, în ciuda faptului că are incertitudini în privința lui Thomas Neubert, Gigi Becali a decis să îl păstreze la echipă, atunci când Marius Șumudică i-a spus că vrea să vină cu staff-ul lui.

De altfel, după spusele patronului FCSB, este motivul pentru care Șumudică nu a mai venit la cârma echipei, pentru că nu a vrut să îi dea afară pe Thomas Neubert și pe Marius Popa, antrenorul cu portarii.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT