News

Gigi Becali și-a sfințit stâna! Cum a apărut, în această dimineață, alături de mai mulți preoți

22.03.2019 | 18:55
Gigi Becali sia sfintit stana Cum a aparut in aceasta dimineata alaturi de mai multi preoti

Gigi Becali nu se dezminte. toată lumea știe că patronul clubului de fotbal FCSB este un mare păstrător al datinilor creștine, dar nu o s-ți vină să crezi ce decizie a luat astăzi. Latifundiarul din Pipera și-a sfințit stâna de oi.

Gigi Becali și-a sfințit stâna de oi. Ritualul, oficiat de mai mulți preoți

Știrilekanald.ro au intrat în posesia unor imagini fabuloase, care îl înfățișează pe patronul celui mai titrat club de fotbal din Capitală, alături de mai mulți preoți, sosiți special pentru a oficia ritualul de sfințire a stânei de oi.

Este de notorietate pasiunea lui Gigi Becali pentru creșterea oilor, întrucât omul de afaceri adoră să petreacă foarte mult timp în compania mioarelor sale. Și-a făcut o stână în Pipera, pe care o păstorește cu mare grijă. Recent, latifundiarul declara că acolo este locul unde se simte cel mai fericit.

Patronul FCSB, împreună cu  preoții aduși pentru a-i sfinți stâna de oi
Patronul FCSB, împreună cu preoții aduși pentru a-i sfinți stâna de oi

Gigi Becali are propria stână de oi și a decis să o sfințească

Gigi Becali merge cât poate de des în Pipera, pentru a se relaxa în compania oilor din stâna sa. Cu atât mai mult cu cât acum oile i-au fătat, iar stâna este plină de mei. Recent, omul de afaceri a revenit în locul său preferat, însoțit de mai mulți preoți.

Latifundiarul din Pipera este un om extrem de credincios, astfel că a hotărât să-și sfințească stâna de oi, pentru a-i aduce bogăție și  belșug. Îmbrăcat în negru, cu un baston de mânat oi în mâna dreaptă, Becali a părut extrem de relaxat. S-a întreținut cu preoții, le-a prezentat stâna, apoi s-a retras în liniște, pentru ca aceștia să oficieze cermonia de sfințire a „comorii” lui Gigi Becali.

Paparazii sursei citate nu l-au scăpat nicio clipă din obiectivul aparatelor de fotografiat, punând la dispoziția curioșilor noi imagini inedite ce îl înfîțișează pe cunoscutul om de afaceri Gigi Becali.

 

Tags: