Fotbal intern

Becali, stare de urgenţă: „La cuţit!”. Cine trebuie să se opereze

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!
Autor: Silviu Ghering | 14.12.2017 | 13:48
Becali, stare de urgenţă: „La cuţit!”. Cine trebuie să se opereze

SECRETUL LUI DENNIS. Trimis în Liga a III-a în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, junele Man (n-are decât 19 ani şi 4 luni!) are o ascensiune spectaculoasă sub comanda lui Nicolae Dică. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI care este „motorul” exploziei lui Dennis Man!

CEI MAI BINE PLĂTIŢI… DEGEABA! Echipele cu pretenţii la play-off au în loturi jucători cu salarii foarte mari pentru nivelul actual din fotbalul românesc, dar care au avut o toamne mai mult decât modestă. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI care sunt aceştia şi câţi bani primesc… degeaba!

Gigi Becali şi-a trimis unul dintre favoriţi pe masa de operaţie

NEA GIGI L-A TRIMIS LA CUŢIT! Un tânăr atacant în care Gigi Becali şi-a pus mari speranţe să-i umfle contul pe viitor, are probleme medicale care l-au determinat pe patron să „decreteze” stare de urgenţă: operaţie! Cine este „pacientul”, ce intervenţie chirurgicală trebuie să suporte, unde şi de ce, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

MARILE DEZAMĂGIRI AUTUMNALE. În fiecare sezon, grupele Ligii Campionilor oferă surpriza ca echipe cu ştaif, favorite la fazele eliminatorii, să rateze calificarea în primăvară. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI care sunt perdantele din această toamnă! Şi cam câţi bani au ratat…

FARAONUL MOHAMED. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce nou faraon are Egiptul la mii de ani distanţă de… Tutankamon! Şi cum a ajuns proslăvit de toţi compatrioţii pentru un gol, şi acela marcat de la punctul cu var. Dar ce gol… Ce a însemnat el pentru egipteni, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

MISSA LUI „ZLATAN DE ROMÂNIA”. Unul dintre atacanţii de viitor ai echipei naţionale are o iubită cu care poate ataca orice… comcurs de frumuseţe. Aflaţi despre cine este vorba şi admiraţi frumoasa „jumătate” numai în FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!