Sport

Gigi Becali şi Alexandru Tudor s-au rugat la Cernica! Imagini inedite cu patronul FCSB. Video exclusiv

Cunoscut ca un om cu frica lui Dumnezeu, Gigi Becali a mers să se roage la Mănăstirea Cernica.
22.05.2021 | 14:38
Gigi Becali si Alexandru Tudor sau rugat la Cernica Imagini inedite cu patronul FCSB Video exclusiv
Cunoscut ca un om cu frica lui Dumnezeu, Gigi Becali a mers să se roage la Mănăstirea Cernica. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce și-a găsit antrenor pentru sezonul viitor în persoana lui Dinu Todoran, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a fost surprins sâmbătă de FANATIK la slujbă.

Astăzi, creștin ortodocșii de pretutindeni fac pomenirea Sfinților Părinți de la Sinodul al II-lea ecumenic, de la Constantinopol, din anul 381.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mers la Cernica pentru a se ruga

Importanta sărbătoare nu putea fi ratată de Gigi Becali, care a mers la Mănăstirea Cernica pentru a se ruga. FANATIK l-a surprins pe patronul de la FCSB la slujbă alături de preoți.

Omul de afaceri a fost însoțit de unul dintre oamenii săi de încredere, fostul arbitru Alexandru Tudor, și el o persoană extrem de credincioasă. Becali este foarte apropiat de Tudor și îl consideră ca făcând parte din familia sa.

ADVERTISEMENT

După ce a fost la slujba de sâmbătă dimineață, Gigi Becali a mers la înmormântarea marelui actor Ion Dichiseanu, care a avut loc la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare, în prezența a zeci de persoane. Maestrul a fost înmormântat în haine albe, așa cum îi plăcea mereu să apară. De altfel, și familia a purtat tot haine albe la înmormântare.

Spiritualitatea, punct important în alegerea antrenorilor

Apropierea lui Gigi Becali de canoanele bisericești sunt binecunoscute, iar acest lucru a contat de multe ori și în alegerea antrenorilor de la FCSB. Așa s-a întâmplat și vineri, 21 mai, când patronul a decis să-l pună la cârma echipei pe Dinu Todoran, pentru că se afal la biserică când a fost contactat.

ADVERTISEMENT

Inițial, Dinu Todoran trebuia să fie chemat să coordoneze Academia de Fotbal a „roș-albaștrilor”, însă faptul că se afla la biserică, i-a oferit lui Gigi Becali o adevărată revelație și a decis să-l pună direct la echipa principală.

”Am ales un antrenor, tot un om cuminte. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui MM să-l sune că vreau să colaborăm cu el. L-a sunat MM și mi-a zis că era la biserică și dacă era la biserică, de sfântul Constantin și Elena, am zis să nu-l mai punem la Academie și să-l punem la echipa mare”, a fost explicația latifundiarului din Pipera.

ADVERTISEMENT

Todoran, experință minimă ca antrenor

FANATIK a aflat că deși în acte va fi antrenor principal,  Todoran nu este cel care va conduce echipa, ci Mihai Pintilii, cel care este antrenor secund încă din mandatul lui Anton Petrea, dar care nu este posesor de licență PRO.

Experienţa lui Todoran în antrenorat se reduce la nivel de juniori şi câteva partide de Liga 2 şi Liga 1. A pregătit formaţia U-19 a lui FC Voluntari şi a fost antrenor secund la prima echipă, cu un scurt interimat la prima echipă, când a prins 4 jocuri.

Ca jucător, Todoran  a evoluat pe postul de mijlocaş central, iar primele cluburi importante din cariera lui au fost rivalele din Ploieşti, Petrolul şi Astra. A urmat Farul, iar de acolo a ajuns, contra sumei de 500 de mii de euro, la Unirea Urziceni, alături de care, cu Dan Petrescu antrenor şi Mihai Stoica la conducere, a câştigat titlul de campion al României, în 2009.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,40 este cota pentru „CFR Cluj marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT