Fotbal intern

Gigi Becali și Cristi Borcea, dialog savuros la TV ca pe vremuri: “Te-ai pregătit și Dumnezeu a văzut ce făceai la butoane” / “Ce să fac nașule..”

15.06.2020 | 11:10
Gigi Becali si Cristi Borcea dialog savuros la TV ca pe vremuri Teai pregatit si Dumnezeu a vazut ce faceai la butoane  Ce sa fac nasule
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și Gigi Becali au oferit un duel verbal savuros la TV, ca pe vremurile în care se duelau în Casa Pariurilor Liga 1. Cei doi au o relație foarte apropiată încă de când erau rivali în campionat. 

Gigi Becali și Cristi Borcea, dialog savuros la TV ca pe vremuri: “Prea mult umblai la butoane. Te vedea Dumnezeu cu degetele pe butoane”

Borcea și Becali s-au înțepat în direct la emisiunea Realitatea Sportivă și au depănat amintiri din vremurile în care Borcea “era la butoane” și Gigi Becali premia echipele care jucau cu Dinamo pentru a-i încurca:

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Nu îmi e dor. Eram mai nebun atunci. Cu Cristi nu aveam dueluri. Cu mine era cuminte. Mă respecta și de aceea l-am cununat. El îmi zicea «Mă luam cu toți, făceam jihad. Dar știam că tu ești cel mai tare». Eu ziceam de el și el nu răspundea. Mi-am dat seama că e bun și de aceea l-am cununat”

Cristi Borcea: „Era mai tare din toate punctele de vedere. Dar eu «mergeam pe blat». Timp de 7 ani l-am bătut. Dar eu luam campionatul și el juca în Liga Campionilor

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Hai să zic ceva. Știi ce spune Sfântul Apostol Pavel? Spune «Cei ce joacă la jocuri și nu respectă legile jocului nu primește cununa». Prea mult umblai la butoane. Te vedea Dumnezeu cu degetele pe butoane. El mereu era la butoane. Mi-a zis «Băi nașule, puteai să faci ce vrei. Eu controlam tot, chiar și aerul». Dumnezeu îi dădea doar campionatul și pentru Liga Campionilor doar se pregătea”

„S-au prescris, finule. Gata! La revedere! Eu nu umblam la butoane pentru că eu am vrut să respect cununa”

Cristi Borcea: „Eu doar am zis că mă pregătesc. Și am jucat preliminarii”

Gigi Becali: „Te-ai pregătit și Dumnezeu a văzut ce făceai la butoane”

Cristi Borcea: „Ce să fac nașule…”

Gigi Becali: „S-au prescris, finule. Gata! La revedere! Eu nu umblam la butoane pentru că eu am vrut să respect cununa”

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea: „El nu umbla. Știi ce făcea? Dădea bani echipelor cu care jucam noi. Dădea primă ca să ne bată.

Gigi Becali: „Așa am făcut”

Cristi Borcea: „Eu făceam totul ca el să piardă. Și direct, și indirect”

“Aveam nevoie de egal pentru a lua campionatul. Nu pierdeam dacă era Goian. Dar nu mai contează acum”

Gigi Becali: „Hehehe. Mi-a spus că el știa totul. Știa cum erau programați arbitrii, avea calendar, avea panou. Eu nu știam nimic”

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea: „Aveam panou și cu ce jucători au cartonașe”

Gigi Becali:„Când am jucat cu ei a umblat la Comisie ca să fie Goian suspendat. Aveam nevoie de egal pentru a lua campionatul. Nu pierdeam dacă era Goian. Dar nu mai contează acum. Nu mai sunt omul ăla. Nici nu am cu cine să mă cert.”

Cristi Borcea: „Nașule, atunci erau Iancu, Porumboiu, Copos… Ce bugete”

Gigi Becali: „Asta am spus”


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 3,65 este cota pentru o remiză. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT