Fotbal intern

Gigi Becali a dezvăluit ce a discutat cu căpitanul Florin Tănase și pune o întrebare: „Ați fi scris și de Pintilii că e trădător?”

27.03.2020 | 21:19
Gigi Becali a dezvaluit ce a discutat cu capitanul Florin Tanase si pune o intrebare Ati fi scris si de Pintilii ca e tradator
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a pus în cap să le înjumătățească salariile jucătorilor săi de la FCSB și a și realizat acest lucru. Cu mici excepții, deși inițial doar cinci jucători au fost de acord să semneze, fotbaliștii l-au ascultat pe patron.

Șeful de la FCSB a dezvăluit pentru Pro Sport cum a decurs discuția cu Florin Tănase, căpitanul echipei, privind reducerea contractelor pe o perioadă de șase luni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spune cum a decurs discuția cu căpitanul FCSB, Florin Tănase: „El s-a luptat să le fie bine tuturor”

Decizia lui Becali a creat tensiuni mari în vestiar, primii doi căpitani, Florin Tănase și Florinel Coman fiind acuzați de unii colegi că sunt trădători, că sunt oamenii patronului.

Căpitanul a avut un punct de vedere ulterior pe o rețea de socializare vizavi de ce se discută în vestiarul celor de la FCSB. Gigi Becali a dorit să clarifice lucrurile. Cel puțin din punctul lui de vedere.

ADVERTISEMENT

Era normal să vorbesc cu Florin Tănase pentru că băiatul era căpitanul echipei. Cu cine ați fi vrut voi să discut? Dacă Pintilii mai era jucător activ, era și căpitanul echipei și vorbeam primul cu el. Dar ați fi scris și despre Pintilii că este trădător?

Tănase chiar s-a luptat să le fie bine tuturor din lot. L-am înțeles, nu m-am supărat și să știți că am încercat să fac și cum mi-a zis și el, dar decizia mea deja era luată”, spune Becali.

ADVERTISEMENT

Cum l-a convins Tănase pe patron să nu taie salariile pe o perioadă de un an

FANATIK a scris cu o seară înainte să se producă, scriptic, înjumătățirea contractelor despre intenția inițială a lui Becali de a umbla la contracte până în 2021. Căpitanul Florin Tănase a fost cel care l-a convins să mai lase din „pedeapsa” financiară.

Este adevărat că am vrut să le reduc salariile cu 50 la sută pentru un an, dar Tănase mi-a transmis că ar fi bine dacă găsesc o soluție mai bună. Așa am decis să le reduc salariile doar până la toamnă.

ADVERTISEMENT

Tănase nu a trădat pe nimeni și tare aș vrea să îl văd eu pe ăla care l-a făcut trădător. Dar vă spun eu că sunt bazaconii scrise doar din răutate”, a mai declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT