Sport

Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, dialogul nopţii la TV: ”Până mor, toată lumea execută ce spun eu” / ”Pentru mine e subiect închis”

Ilie Dumitrescu și Gigi Becali au avut un dialog spusmos la finalul meciului UTA Arad - FCSB 1-1.
02.08.2021 | 01:07
Gigi Becali si Ilie Dumitrescu dialogul noptii la TV Pana mor toata lumea executa ce spun eu  Pentru mine e subiect inchis
Ilie Dumitrescu și Gigi Becali au avut un dialog spusmos la finalul meciului UTA Arad - FCSB 1-1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii”  au scos un punct în finalul meciului, Ianis Stoica marcând pentru 1-1 în minutul 90.

Deranjat de prestația formației sale, patronul vicecampioanei României a dictat după doar jumătate de oră să se facă trei înlocuiri.

ADVERTISEMENT

Dialog de colecție între Ilie Dumitrescu și Gigi Becali

Pornind de la această decizie de a face trei înlocuiri încă din prima repriză, Ilie Dumitrescu și Gigi Becali au avut un dialog savuros la emisiunea Digi Sport Special.

”Câţi ani ţi-ai propus să fii general-manager?”, l-a întrebat fostul internaţional. ”Nu am nicio ambiție, nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Cui să demonstrez? Eu nu am treabă cu voi, vreau să fac bani. Mă interesează să-mi protejez banii mei. Nu vreau să ajung ca Borcea, Copos sau Porumboiu”, a răspuns Becali.

ADVERTISEMENT

Însă Ilie Dumitrescu a continuat pe această temă: ”Nu ai răspuns, cât mai faci asta?”, iar finanțatorul FCSB i-a răspuns prompt: ”Până merg la sicriu şi mă bagă în pământ, până pun mâinile pe piept, toată lumea execută ce spun eu. Nu am stresul falimentului. Pentru mine e subiect închis, gata. E vreo lege care îmi interzice asta? Să mă depuncteze. Ce mai vreţi? În loc să vă interseze fotbalul, vorbiţi de altele. Eu fac schimbările ca să nu fiu falimentar”.

Becali, înțepături pentru U Craiova

Gigi Becali a anunțat că în curând va ieși din viața publică și i-a luat apărarea lui Dinu Todoran: ”Anul ăsta voi încheia cu viața publică. Pe pământ viața asta e un fel de dragoste, de bună dispoziție, că nu o să mă stresez de la fotbal.

ADVERTISEMENT

Cine nu joacă bine îl schimb, încerc să refac ce s-a stricat. Cum adică ce să vorbească Todoran? El a făcut echipa, dar nu are rost să comentăm tâmpenii. O să mă distrez și cu voi.

Eu azi am câștigat un punct în deplasare, dar mai e o echipă care a pierdut acasă. De ce nu vorbiți de echipa care a pierdut acasă și să lăudați echipa care a luat un punct în deplasare. Todoran nu vorbește nimic, dar el a antrenat echipa. De ce îl jigniți?”

ADVERTISEMENT

Adio transfer pentru Moruțan?

În încheiere, finanțatorul FCSB l-a făcut praf pe fundașul Iulian Cristea și a vorbit despre mult vehiculatul transfer al lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

”Cum să nu te informezi tu Cristea? Se întâmplă odată la 50 de ani să vină un jucător din afara terenului și tu să-i dai pasă. Înseamnă că dormi pe teren. Nu i-am stricat niciun suflet că ia 15.000 pe lună la FCSB. Cu ce i-am stricat eu familia că îi dau 15.000 pe lună să ducă la familie.

Voi vreți să fac cum vreți voi. Eu știu că am 8 milioane în cont și știu că în contract scrie că eu trebuie să-ți dau banii, dar nu scrie că nu pot să te schimb în minutul 15. Cum să vină 10 milioane poe Moruțan. Nu ai văzut ce a făcut pe teren, cine dă?”


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT