Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gigi Becali și Marius Șumudică, dialog genial: „Șumi, lasă caterinca!”. Sfatul prețios al patronului de la FCSB: „Tu unde ești?”

Gigi Becali și Marius Șumudică au purtat un dialog genial la FANATIK. Patronul lui FCSB îl sfătuiește pe tehnician să renunțe la caterincă.
20.06.2024 | 09:38
Gigi Becali si Marius Sumudica dialog genial Sumi lasa caterinca Sfatul pretios al patronului de la FCSB Tu unde esti
Gigi Becali și Marius Șumudică, dialog genial: „Șumi, lasă caterinca!”. Sfatul prețios al patronului de la FCSB: „Tu unde ești?”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a „tras de urechi” pe Maris Șumudică la FANATIK LA EURO și i-a dat un sfat prețios tehnicianului român. Patronul de la FCSB îl sfătuiește pe antrenor să lase caterinca în următoarea experiență din carieră.

Gigi Becali și Marius Șumudică, dialog genial: „Șumi, lasă caterinca!”. Sfatul prețios al patronului de la FCSB: „Tu unde ești?”

„Tricolorii” au învins Ucraina la EURO 2024, iar Gigi Becali a comentat în stilul lui caracteristic succesul istoric al României. De altfel, patronul de la FCSB a anunțat transferul lui Florinel Coman după debutul la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

Spre sfârșitul intervenției la FANATIK, Gigi Becali a ținut să îi transmită un sfat prețios lui Marius Șumudică. Patronul din SuperLiga a purtat un dialog genial cu tehnicianul român, liber de contract după experiența din Turcia.

Gigi Becali: „Șumi, unde antrenezi tu acum?”.

Marius Șumudică: „O să vedeți în scurt timp”.

Gigi Becali: „Nu ai echipă?”.

Marius Șumudică: „Nu am echipă, nu mă ia nimeni! Nu am valoare”.

Gigi Becali: „Ți-am spus eu ție. Nu că nu ai valoare, ai ochi și ești talentat ca antrenor, dar lasă caterinca. Aici la noi poți să faci caterincă, străinilor nu le place caterinca. Am vorbit cu cineva și mi-a zis: «Nu merge cu caterinca la arabi».

ADVERTISEMENT

Îmi dau cuvântul meu de onoare, nu îți spuneam, dar acum a venit vorba de asta. Nu merge caterinca la arabi, termină cu caterinca. Semnează, dar să termine cu caterinca. Bă, tu nu poți să trăiești fără caterinca”.

Gigi Becali: „Parcă mânânci caterincă”. Dănuț Lupu a intervenit

Marius Șumudică: „Hai să vorbim despre echipa națională, are rost să vorbim despre Șumudică?”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Pe bune, termină cu caterinca. Antrenează și vezi-ți de treaba ta”.

Dănuț Lupu: „A trăit și a jucat la Rapid, dacă juca la Steaua sau la Dinamo nu mai era cu caterinca”.

Gigi Becali: „Parcă mânânci caternică, bani mânânci. Ai investit și bani, i-ai băgat prin apartamente”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică: „Urmărește să vadă ce fac cu banii”.

Florinel Coman se transferă de la FCSB: „Au băgat banii de trei zile”

„Au băgat banii de trei zile, tot mă anunță. ‘Bagăm banii, bagăm banii’. Au băgat banii, nu știu cine. (n.r. Cine, arabii? Au achitat clauza pentru Florinel?). Cred că da. Au zis să le dau și 100 de mii. ‘Duceți-vă, mă, eu nu vreau să-l vând, cum să vă dau eu 100 de mii’.

Impresarii îmi zic că bagă banii azi. Vor să le dau 100 de mii ca să bage banii. Dacă de trei zile în fiecare zi: ‘cadou, măcar de 100 de mii’, că ei au muncit. Eu nu vreau. ‘Ați muncit împotriva mea. Nu vă dau, mă, ca să nu băgați banii’.

Nu ai cum să nu-l lași. Dacă se plătește clauza, e jucătorul lor. Să vedem mâine dimineața. Ei de trei zile zic că bagă banii. Eu le-am zis: ‘Cum să vă dau eu vouă comision la un jucător pe care nu vreau să-l vând? Pe mine mă interesează banii din Champions League, nu mă interesează astea 5 milioane ale voastre’”, a spus Becali.

Gigi Becali și Marius Șumudică, dialog savuros la FANATIK: „Parcă mănânci caternică”

ADVERTISEMENT
7,20 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” la meciul Belgia - România