Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gigi Becali și Marius Șumudică pun tunurile pe Edward Iordănescu! Subiectul la care cei doi s-au pus de acord: „Șumi, tu să nu faci niciodată ca Edi”

Gigi Becali și Marius Șumudică au pus tunurile pe Edi Iordănescu după ce selecționerul l-a scos din primul „11” pe Florinel Coman.
25.06.2024 | 16:59
Gigi Becali si Marius Sumudica pun tunurile pe Edward Iordanescu Subiectul la care cei doi sau pus de acord Sumi tu sa nu faci niciodata ca Edi
Gigi Becali și Marius Șumudică pun tunurile pe Edward Iordănescu! Subiectul la care cei doi s-au pus de acord: „Șumi, tu să nu faci niciodată ca Edi”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu l-a scos din primul „11” pe Florinel Coman cu Belgia, iar decizia selecționerului l-a scos din sărite pe Gigi Becali. Patronul FCSB și Marius Șumudică au purtat un dialog genial la FANATIK LA EURO pe tema netitularizării golgheterului din SuperLiga.

Gigi Becali și Marius Șumudică pun tunurile pe Edward Iordănescu! Subiectul la care cei doi s-au pus de acord: „Șumi, tu să nu faci niciodată ca Edi”

Răceala nu i-a mai dat bătăi de cap lui Valentin Mihăilă, care a început titular cu Belgia la EURO 2024. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova i-a luat locul în primul „11” lui Florinel Coman, iar schimbarea din echipa de start a „tricolorilor” l-a supărat pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB este de părere că Edi Iordănescu nu ar fi trebuit să îl scoată din primul „11” pe Florinel Coman. Gigi Becali a scos în evidență și greșeala lui Valentin Mihăilă, care a dus la deschiderea scorului la Koln.

Gigi Becali: „Mai este o treabă în fotbal, e proverb la fotbal, dar Edi nu a ținut cont de treaba asta. În fotbal se zice că echipa câștigătoare nu se schimbă, așa știu. Adică ai câștigat 3-0 și îl scoși pe săracul de Coman când el vrea să facă un transfer.

ADVERTISEMENT

Nu te condamnă nimeni că ai mâncat bătaie, lasă-l și pe el să joace. Se gândea că găsește și el un contract. De ce să îți bați joc de el, ai început cu el, fă cu el. Ai văzut unde s-a pierdut mingea la primul gol?

Eu știu că Mihăilă a pierdut mingea. Să îți spună Șumi, el schimbă vreodată echipa câștigătoare”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică: „Unde să o schimb? În emisiunea trecută m-a întrebat unde antrenez. Nu am ce să schimb dacă nu antrenez. Eu nu îl schimbam pe Coman, dacă asta vreți să mă întrebați”.

Gigi Becali e convins: „Dacă era Coman nu pierdeam, Dumnezeu ajută”

Gigi Becali: „E adevărat că Florinel Coman nu mai are realizări mari când îl pui fundaș stânga, dar a jucat mai bine și Coman e Coman. Dacă era Coman nu pierdeam, pentru că Dumnezeu ajută.

ADVERTISEMENT

Ai fost corect cu Coman, nu ai schimbat echipa și îți dau un egal sau poate dădea și Coman un gol, că era corect cu el. A văzut el, dar nu a fost corect cu Coman. Niță a apărat, dar nu poți să spui că Niță a apărat ceva imparabil, tot ce a apărat au fost mingi de portar”.

Orice minge intra în poartă ziceam că e vina lui Niță, pentru că erau de apărat. Stanciu ce poate să facă, trebuie să aibă și el pe cineva lângă el. A fost bun și aseară, dar ce să facă singur. Dacă îl avea pe Coman în stânga, mă mai rugam și eu”.

Marius Șumudică: „Dacă jucam cu Olaru și Coman eram peste”.

Gigi Becali: „Îți dai seama”.

Marius Șumudică: „Nu ai văzut când a intrat Olaru, cum a luat mingea”.

Gigi Becali: „Vorbesc de echipa câștigătoare, nu de Olaru. Dacă nu ești corect cu băiatul, ăla cu care îl schimbi pierde mingea la mijloc”.

Gigi Becali, staf pentru Șumudică: „Ascultă de la un om în vârstă”

„Săracul a fost foarte amărât ieri, de ce să fie scos pe bancă. Nu e frumos, iei gol în minutul trei dacă faci așa ceva. Șumi, să nu faci niciodată așa ceva. Ține minte, vei lua gol în minutul 3. Mizerii din astea nu se fac cu oamenii.

Chiar și dacă facem toți egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 și noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct. Șumi, ascultă de la un om mai în vârstă. Niciodată în viața ta nu schimbi echipa câștigătoare, iei gol în minutul 2”, a mai spus Becali.

Gigi Becali si Marius Sumudica, TUNURILE pe Edi Iordanescu: “Nu-l scoteam pe Florinel Coman din echipa”

ADVERTISEMENT
2,06 este cota BETANO pentru pronosticul "X" la România - Slovacia