Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gigi Becali și Marius Șumudică s-au contrat în direct: „Nu ne calificăm la Mondial!” / „Tu-i compari pe ăia cu noi?!”

Gigi Becali și Marius Șumudică s-au contrat în direct la FANATIK LA EURO. Patronul FCSB spune că „tricolorii” nu s-au ridicat nici măcar la nivelul Slovaciei.
03.07.2024 | 13:40
Gigi Becali si Marius Sumudica sau contrat in direct Nu ne calificam la Mondial  Tui compari pe aia cu noi
Gigi Becali și Marius Șumudică s-au contrat în direct: „Nu ne calificăm la Mondial!” / „Tu-i compari pe ăia cu noi?!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat la FANATIK LA EURO și a vorbit despre prestația „tricolorilor” de la EURO 2024. Șeful de la FCSB s-a contrat cu Marius Șumudică pe tema nivelului atins de echipa națională la turneul final din Germania.

Gigi Becali și Marius Șumudică s-au contrat în direct: „Nu ne calificăm la Mondial!” / „Tu-i compari pe ăia cu noi?!”

„Portocala Mecanică” nu s-a împiedicat și de „tricolori” la EURO 2024 și astfel s-au calificat fără emoții în sferturile de finală. Gigi Becali a vorbit despre evoluțiile internaționalilor români de la turneul final din Germania și a ajuns la o concluzie dură.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB este de părere că „tricolorii” nu au atins un nivel ridicat la EURO 2024. Gigi Becali nu compară România nici cu Slovacia, însă Marius Șumudică nu este de acord cu afirmațiile latifundiarului din Pipera.

Marius Șumudică: „Cum compari Slovacia cu Anglia, care a egalat în ultimul minut?”.

Gigi Becali: „Dar i-a bătut? Tu compari România cu Slovacia?”.

Marius Șumudică: „De ce să nu o compar?”.

Gigi Becali: „Sunt trei clase peste noi”.

Marius Șumudică: „Nu compar România cu Belgia, Olanda, dar cu Slovacia pot să o compar”.

Gigi Becali: „Nu o compari, pentru că am văzut jocul lor și jocul nostru. Au o posesie, mai pasează”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, concluzii după România – Olanda 0-3: „Nu am mai văzut grupul”

Marius Șumudică a fost drastic cu selecționata lui Edi Iordănescu după eliminarea din optimile EURO 2024. Tehnicianul român a analizat jocul „tricolorilor” cu Olanda și a ajuns la o concluzie clară la sfârșitul meciului.

„Mă uitam ieri pe mai multe posturi. Este o exuberanţă, dar trebuie să existe o limită şi să privim fotbalul în ceea ce ne oferă, strict profesionist. Lumea era avidă să iasă în stradă. Ducea dorul să se manifeste. Atenţie, apare o nouă generaţie influenţată de reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dar, strict fotbalistic, ieri am fost inferiori. Au fost probleme mari.  După o perioadă lungă de insuccese şi neapariţii la turneele finale e normal să fim exuberanţi. Dar am lăsat de dorit la cum ne-am prezentat cu Olanda.

Nu trebuie să fim subiectivi. Când am păşit ieri pe teren, în antiteză, vedeam că orice duel e câştigat de olandezi. Ne-au dominat din punct de vedere fizic, ne-au dominat din punct de vedere individual. Ne-au dominat din punctul de vedere al grupului, unde noi credeam că avem avantaj.

ADVERTISEMENT

N-am mai văzut ieri grupul. Sunt multe probleme care au apărut ieri şi m-au pus pe gânduri. Nu mă aşteptam”, a spus Șumudică.

ADVERTISEMENT
7.50 este cota BETANO ca Olanda să câștige EURO 2024