Fotbal intern

Ceartă între Gigi şi Olăroiu. “Iartă-l că poate face infarct!”

Cosmin Olăroiu şi Gigi Becali s-au certat după ce fostului antrenor al roş-albaştrilor nu i se înapoiase la timp o sumă de bani pe care i-o împrumutase lui Virgil Becali.
01.04.2018 | 19:21
Cearta intre Gigi si Olaroiu Iartal ca poate face infarct

Gigi Becali şi Cosmin Olăroiu sunt foarte buni prieteni, iar fostul antrenor al vicecampionilor nu a ezitat să îl ajute pe patronul roş-albaştrilor cu diferite sume de bani sub formă de împrumut atunci când acesta din urmă îi cerea ajutorul. Însă în urmă cu ceva timp o astfel de situaţie i-a făcut pe cei doi să se certe, dar vinovatul principal a fost vărul latifundiarului din Pipera, Virgil Becali.

Ce s-a întâmplat? Cel poreclit “Cancelarul” i-a cerut anul trecut sub formă de împrumut lui Olăroiu o sumă destul de consistentă de bani , minţindu-l pe acesta că Gigi Becali va fi cel care va gira pentru el dacă nu o să îşi plătească la timp datoria. Fostul antrenor al Stelei a aflat că patronul vicecampionilor nici măcar nu a ştiut de aşa ceva în momentul în care i-a spus de banii pe care îi datorează vărul său.

Oli l-a dat pe Virgil Becali în judecată!

Olăroiu nu a mai aşteptat ca Gigi Becali să rezolve problema şi l-a dat direct în judecată la Judecătoria Buftea pe Virgil Becali. Din păcate pentru fostul antrenor al roş-albaştrilor şi din fericire pentru cel poreclit “Cancelarul”, cererea de chemare în judecată pentru neplata unei datorii i-a fost respinsă lui Olăroiu. Motivele procedurale l-au ajutat pe Virgil Becali să scape de proces, deoarece Oli nu plătise taxa de timbru. Fostul antrenor al roş-albaştrilor avea posibilitatea să facă ulterior contestaţie la o instanţă superioară.

În cele din urmă acest lucru nu s-a mai întmplat, deoarece a intervenit din nou Gigi Becali şi l-a rugat pe Olăroiu să îşi retragă definitiv plângerea de la judecătorie. “Oli, iartă-l pe Virgil! Îţi promit că o rezolvăm noi în lunile următoare, iar tu îţi vei recupera banii. Dacă ştiam de la început de datoria pe care el o are la tine nu se mai ajungea aici. Dacă vei continua procesul, atunci poate auzim că Virgil face vreun infarct. Şi aşa este bolnav de diabet şi face insulină, iar nevastă-sa are cancer. Închide procesul cu el”, i-a spus Becali lui Oli. Problema dintre Olăroiu şi Virgi Becali s-a rezolvat apoi pe cale amiabilă, iar fostul antrenor al roş-albaştrilor şi-a retras acţiunea de la judecătorie.