Sport

Gigi Becali și Toni Petrea, puși la zid după meciul Saburtalo – FCSB 1-0: ”Ai nevoie de jucători care să ştie care este postul lor”

Ioan Ovidiu Sabău îi vede principali vinovați pe Gigi Becali și Toni Petrea pentru înfrângerea din întâlnirea Saburtalo - FCSB 1-0 și asta pentru că folosesc jucătorii pe alte posturi decât cele pe care le știu.
23.07.2022 | 17:09
Gigi Becali si Toni Petrea pusi la zid dupa meciul Saburtalo  FCSB 10 Ai nevoie de jucatori care sa stie care este postul lor
Ioan Ovidiu Sabău îi vede principali vinovați pe Gigi Becali și Toni Petrea pentru înfrângerea din întâlnirea Saburtalo - FCSB 1-0 și asta pentru că folosesc jucătorii pe alte posturi decât cele pe care le știu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au avut o prestație modestă și au cedat cu 1-0, însă păstrează șanse de calificare pentru returul de pe Arena Națională.

Toni Petrea și Gigi Becali, principalii vinovați pentru eșecul din partida Saburtalo – FCSB 1-0

Faptul că vicecampioana României tot rotește jucătorii pe diferite posturi este văzută ca o cauză a eșecului din meciul Saburtalo – FCSB 1-0, iar cei arătați cu degetul sunt patronul Gigi Becali și antrenorul Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

”O echipă de pe locul 5 din Georgia te domină fizic şi la capitolul valoare, tehnică. Te-a dominat clar! Poate că după acest joc înţeleg şi cei de la FCSB că trebuie să joci fundaş dreapta cu fundaş dreapta.

Fundaş stânga trebuie să fie un fundaş stânga, ai nevoie de un atacant, de jucători care efectiv să ştie care este postul lor. Mi se pare o echipă mult mai slabă decât cea de anul trecut, mult mai modestă. Şi în campionat cred că se va vedea”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Sabău a pus tunurile și pe jucători pentru lipsă de implicare

Fostul mare internațional nu a ratat momentul să-i critice și pe jucătorii de la FCSB, iar cel mai șifonat a ieșit mijlocașul Malcom Edjouma despre care a spus că a arătat indolență pe teren la partida din Georgia.

”Nici cei doi fundaşi centrali nu vin cu un plus de valoare în momentul de faţă. Tănase a fost destul de modest, şters. A intrat Coman, dar a fost la fel. Nu văd o echipă motivată, jucători care să sufere când nu au realizări.

ADVERTISEMENT

Nu-i văd să comunice, să facă anumite gesturi, să arate că sunt preocupaţi. La un moment dat, au fost dominaţi. Un jucător georgian a driblat trei sau patru jucători de la FCSB. Au fost nişte greşeli copilăreşti, nişte gafe incredibile. Pase greşite.

Şi fizic… am văzut jucători care nu aleargă, cum era Edjouma. Se juca în spatele lui şi echipa fugea după minge, iar el era la pas. O indolenţă, o delăsare… se vede urât de pe margine”, a încheiat Neluțu Sabău.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost extrem de nervos după înfrângerea suferită de FCSB cu Saburtalo și și-a criticat vehement jucătorii, printre cei care l-au dezamăgit foarte tare fiind și Octavian Popescu, despre care a spus că nu îl mai recunoaște deloc pe teren.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „total goluri: 3-5” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT