Sport

Gigi Becali, sigur că FCSB va câştiga campionatul cu Octavian Popescu: ”El înseamnă Maradona cu Argentina şi Napoli”

Gigi Becali a avut o nouă intervenție în care l-a ridicat în slăvi pe Octavian Popescu și consideră că FCSB nu poate rata titlul de campioană cu el în echipă.
31.03.2022 | 12:02
Gigi Becali sigur ca FCSB va castiga campionatul cu Octavian Popescu El inseamna Maradona cu Argentina si Napoli
Gigi Becali a avut o nouă intervenție în care l-a ridicat în slăvi pe Octavian Popescu și consideră că FCSB nu poate rata titlul de campioană cu el în echipă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” l-a criticat pe selecționerul Edi Iordănescu după meciurile amicale ale României cu Grecia și Israel pentru faptul că l-a folosit prea puțin pe tânărul mijlocaș.

Gigi Becali crede că Octavian Popescu o va face campioană pe FCSB

FCSB este la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj cu opt etape înaintea de încheierea sezonului, dar Gigi Becali este convins că Octavian Popescu poate aduce titlul formației antrenate de Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să mă mai supăr, dar dacă avem un jucător ca Tavi și joci cu el sigur ne calificăm la turnee finale. Pentru că e un geniu. Pe genii îi învață îngerii cum să atingă mingea. Tănase se învârte în loc, Tavi atinge mingea de mai multe ori, dar în dribling.

E genul lui Neymar, dar are ceva mai mult. Tavi Popescu înseamnă Maradona cu Argentina și cu Napoli. O să vedeți că FCSB va fi campioană pentru că o face Tavi Popescu. Dan Petrescu o să zică că ‘v-am spus eu că o să pierdem campionatul’”, a declarat Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Driblingul, principala calitate a ”geniului” Tavi Popescu

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” l-a numit pe Octavian Popescu geniu și a spus că principala calitate a acestuia este driblingul: ”Tavi Popescu e jucătorul care dacă îl am în echipă nu mi-e frică. Sunt jucători buni, foarte buni și genii.

Tavi Popescu e geniu, e cel mai mare jucător din România, șapte clase peste ceilalți, și tu îl bagi 10 minute. Pe restul trebuie să-i vezi în teren cu geniul. Nu sunt subiectiv. Nu șutul e calitatea lui, ci driblingul și pasa decisivă. Am o doză mică de subiectivism, dar e un geniu”.

ADVERTISEMENT

Cât de rău îi fac lui Popescu afirmațiile lui Becali?

Gigi Becali nu a fost de acord cu tactica FRF-ului care și-a dorit să îl acomodeze pe Octavian Popescu la echipa naţională şi a declarat pentru FANATIK că ”perla” celor de la FCSB ar fi trebuit să intre în ”primul 11”, în condiţiile în care este cel mai bun fotbalist din Casa Pariurilor Liga 1.

Și managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, consideră că Octavian Popescu putea primi mai multe minute la meciurile cu Grecia și Israel, dar nu e speriat în privința viitorului fotbalistului.

ADVERTISEMENT

George Țucudean, fost campion în tricoul celor de la FCSB și CFR Cluj, a vorbit în exclusiviate pentru FANATIK, despre presiunea care se pune pe jucătorul de 19 ani. Acesta este de părere că declarațiile bombastice, pe care Gigi Becali le face despre acesta, nu îi sunt benefice.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT