Sport

Gigi Becali, singurul care nu-l condamnă pe Dan Petrescu după reacția nervoasă la adresa lui Gică Hagi: „Sunt ca frații”. Ce a spus după FCSB – Rapid 1-5

Gigi Becali nu-l condamnă pe Dan Petrescu după gesturile nervoase la adresa lui Gică Hagi. Ce a spus patronul după înfrângerea FCSB-ului, scor 1-5 cu Rapid.
29.05.2023 | 17:10
Gigi Becali singurul care nul condamna pe Dan Petrescu dupa reactia nervoasa la adresa lui Gica Hagi Sunt ca fratii Ce a spus dupa FCSB  Rapid 15
Gigi Becali i-a luat apărarea lui Dan Petrescu după criza de nervi de la finalul partidei CFR Cluj - Farul 1-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu l-a condamnat pe Dan Petrescu după criza de nervi de la finalul partidei CFR Cluj – Farul 1-2, când „Bursucul” s-a luat inclusiv de Gică Hagi. Patronul de la FCSB este convins că antrenorul campioanei și Gică Popescu nu s-au supărat după ieșirea nervoasă a lui Dan Petrescu.

Gigi Becali nu-l condamnă pe Dan Petrescu după reacția nervoasă la adresa lui Gică Hagi: „Sunt ca frații”

Dan Petrescu a fost inițiatorul unui scandal monstru la finalul înfrângerii lui CFR Cluj, scor 1-2 cu Farul în Gruia. Antrenorul fostei campioane a României s-a luat de jucătorii Farului și a țipat la Gică Hagi și Zoltan Iașko. Chiar și Neluțu Varga a fost șocat de comportamentul lui Dan Petrescu și și-a prezentat public scuzele la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali a ținut să aplaneze criticile aduse lui Dan Petrescu. Patronul de la FCSB a căutat scuze, fiind convins că derapajul nervos al „Bursucului” a venit ca urmare a faptului că antrenorul urăște să piardă. „Gică a meritat titlul și uitați ce meci au făcut băieții lui și la CFR. Bravo lui Hagi. Dan Petrescu a fost prea nervos după meci, dar sunt sigur ca Hagi și Gică Popescu nu au plecat supărați pe el din Cluj.

Ei între ei sunt ca frații, iar ăsta e Dan Petrescu. Nu îi place să piardă, dar mai ales nu îi place să piardă în fața celor doi Gică”, a spus Gigi Becali porivit ProSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Rapid 1-5: „Am fost supărat o zi”

FCSB a făcut un meci de coșmar împotriva Rapidului în ultima etapă a play-off-ului. Echipa antrenată de Elias Charalambous a pierdut categoric, scor 1-5 cu Rapid și a terminat la 7 puncte în spatele campioanei Farul. Gigi Becali a mărturisit că eșecul de la Ovidiu a cântărit enorm în mentalul echipei pe care o finanțează.

„Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică cu Rapid, dar asta e viața. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noștri în tribune.

ADVERTISEMENT

Echipa a fost afectată rău psihic după lecția primită de la Hagi și de la Farul. Iar aia e o lecție de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că știe mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2”, a mai spus Gigi Becali.

Elias Charalambous rămâne la FCSB. Gigi Becali a confirmat exclusivitatea de la FANATIK SUPERLIGA: „Băiatul a și semnat”

În ciuda eșecului drastic FCSB – Rapid, scor 1-5, Elias Charalambous va continua pe banca celor de la FCSB și în sezonul următor. Gigi Becali a anunțat în urmă cu 6 zile la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI i-a prelungit contractul lui Elias Charalambous, însă că salariul cipriotului a fost redus la jumătate.

ADVERTISEMENT

„M-am înțeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a și semnat”, a mai spus Gigi Becali. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în momentul sosirii la FCSB că salariul lui Elias Charalambous a fost de 5.000 de euro lunar. Astfel, din sezonul următor, antrenorul cipriot va încasa 2.500 de euro pe lună la FCSB.

ADVERTISEMENT