Ce moştenire a primit! “A fost un şoc! Cum să strângi atâţia bani?”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
13/02/2018, 11:38
Ce moştenire a primit! “A fost un şoc! Cum să strângi atâţia bani?”

Gigi Becali este unul din cei mai bogaţi oameni ai României. E o prezenţă constantă în topul 300 Capital, la un moment dat fiind chiar pe primul loc. Acum, Becali a dezvăluit şi câţi bani a primit de la tatăl său, drept moştenire. 

“Pe patul de moarte mi-a spus: <Ţi-am lăsat bani, moştenire din America, o sută cincizeci de mii de dolari>. Era un şoc, pentru că nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâţia bani pe vremea aia”, a povestit Gigi Becali, citat de Vip.ro. 

Gigi Becali, avere de 500 de milioane de euro

Gigi Becali a fost considerat unul din “copiii de bani gata” ai perioadei de final a comunismului. Era o prezenţă constantă la Melody Bar, acolo unde se întâlnea “protipendada” ceauşismului.  După Revoluţie a făcut afaceri cu terenuri, devenind unul din cei mai bogaţi oameni ai României. 

Investeşte la clubul Steaua de la începutul anilor 2000, intrând întâi ca sponsor, iar apoi a ajuns patron. 500 de milioane de euro este averea estimată a lui Becali la finele anului trecut, conform revistei Capital. 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.