Fotbal intern

Gigi Becali solicită LPF desfășurarea meciurilor cu spectatori în tribune: „Trebuie să scot și eu bani din ceva, nu?”

01.06.2020 | 21:43
Gigi Becali solicita LPF desfasurarea meciurilor cu spectatori in tribune Trebuie sa scot si eu bani din ceva nu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre reluarea campionatului României și solicită Ligii Profesioniste de Fotbal să lase desfășurarea meciurilor cu spectatori în tribune.

Gigi Becali solicită LPF desfășurarea meciurilor cu spectatori în tribune

Gigi Becali, patronului FCSB-ului, a solicitat LPF-ului desfășurarea meciurilor cu spectatori în tribune, motivând dorința sa: Dacă în Polonia sunt 1.000 de spectatori, la noi ar trebui 10% din capacitate. S-ar mai amortiza din pierderi, normal”.

ADVERTISEMENT

„De unde pot să cheltuiesc? Trebuie să scot şi eu bani din ceva. Măcar chiria, nu? E in aer liber, n-ai nevoie de măşti, ei trebuie să respecte distanţarea socială”, a spus Gigi Becali pentru telekomsport.ro.

Tot în legătură cu banii, Giovanni Becali îl liniștește pe vărul său și îl asigură că în vară Florinel Coman va pleca 100% de la FCSB, dezvăluiri oferite în exclusivitatepentruFANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB și-a stabilit meciurile amicale

Între timp, FCSB se gândește la reluarea campionatului și și-a stabilit două meciuri amicale împotriva lui FC Voluntari și Academicii Clinceni.

„Meciul cu Academica Clinceni va avea loc sâmbătă, 6 iunie, Ilie Poenaru confirmând data: „Să lucrezi din punct de vedere tactic cu 4 jucători, credeţi-mă că nu am rezolvat mai nimic.

ADVERTISEMENT

 Nu ştiu cum vom arăta în campionat, chiar dacă ne mai rămân aceste două săptămâni până la reluarea campionatului în care se pare că vom avea voie să ne antrenăm în grup normal nu o să putem să punem la punct toate lucrurile de care noi o să avem nevoie şi o să fie foarte greu.

Avem nevoie de minim două meciuri, şi dacă nu ne dă voie de la 1 să putem să facem două meciuri amicale că am înţeles că de abia după 6 iunie am avea dreptul la un meci amical.

ADVERTISEMENT

Va fi un campionat dezastru din toate punctele de vedere cluburile vor avea de suferit bani cheltuiţi aiurea”, a spus antrenorul ilfovenilor.

ADVERTISEMENT