Carousel hot news

Cum l-a SPERIAT Becali pe Hagi-Luţu în BISERICĂ!

Ionuţ Luţu a avut emoţii mari în Săptămîna Patimilor! Omul de încredere al lui Gigi Becali s-a dus la Biserică să se roage pentru patronul Stelei. Ghinion, însă! I-a sunat telefonul. Luţu...
Autor: Cristi Şelaru | 16.04.2014 | 18:17
Cum l-a SPERIAT Becali pe Hagi-Luţu în BISERICĂ!

Ionuţ Luţu a avut emoţii mari în Săptămîna Patimilor! Omul de încredere al lui Gigi Becali s-a dus la Biserică să se roage pentru patronul Stelei. Ghinion, însă! I-a sunat telefonul. Luţu a ieşit din sfîntul lăcaş, scrie cancan.ro, pentru a vorbi la telefon. A crezut că îl apelează chiar Becali. Apoi, a reintrat în biserică, dar din nou a primit un apel. Scena s-a repetat, iar Luţu a trebuit să răspundă de fiecare dată. Asta, de teamă ca nu cumva la capătul celălalt să fie şeful. Becali s-ar fi înfuriat dacă ar fi aflat că Luţu îi răspunde la telefon chiar din Biserică.

Luţu merge săptămînal la Gigi în puşcărie

De cînd Gigi Becali a fost transferat la închisoarea Poarta Albă, Luţu face naveta Bucureşti-Constanţa. Cel puţin o dată pe săptămînă se duce fostul fotbalist în vizită la Gigi pentru a-i duce mîncare, apă şi îmbrăcăminte.Însă, au fost săptămîni în care olteanul a făcut zilnic ruta.  Totodată, el e şi omul de legătură pentru anumite lucruri legate de Steaua.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!