Fotbal intern

Gigi Becali speră ca Marius Şumudică să fie antrenor la FCSB. “Îl iau oricând! E prietenul meu bun!”

17.01.2019 | 12:57
Gigi Becali spera ca Marius Sumudica sa fie antrenor la FCSB Il iau oricand E prietenul meu bun

Gigi Becali speră ca Marius Şumudică să fie antrenor principal la FCSB pe viitor! Latifundiarul din Pipera susţine că are o relaţie foarte bună cu actualul tehnician de la Al Shabab şi că îl doreşte la FCSB, dar toate acestea dacă suporterii grupării “roş-albastre” îl vor accepta.

Gigi Becali a dezvăluit că are o relaţie foarte bună cu Marius Şumudică, chiar dacă cei doi s-au tachinat în perioada în care “Şumi” o antrena pe Astra Giurgiu, iar dacă suporterii grupării “roş-albastre” îl vor accepta pe fostul rapidist, atunci latifundiarul din Pipera îl va aduce.

Gigi Becali speră ca Marius Şumudică să fie antrenorul FCSB-ului

“Şumudică e prietenul meu bun. El a început acum să se îndrepte. Eu i-am zis că a făcut o mare greşeală cu Rapidul. Îl iau oricând la Steaua dacă îl vor suporterii. I-am zis să mai aplaneze lucrurile cu ei”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru TV Digi Sport.

Gigi Becali într-o conferinţă de presă susţinută la palat

FCSB nu este singura echipă care îl vrea pe Marius Şumudică. Antrenorul lui Al Shabab se află şi pe lista turcilor de la Kayserispor. Deşi antrenorul român a impresionat, şansele ca acesta să plece de la gruparea din Arabia Saudită sunt mici, deoarece acesta încasează un salariu uriaş la Shabab, adică 800.000 de euro pe an, dar şi o clauză de reziliere a contractului foarte mare. Dacă Marius Şumudică va hotărâ să plece de la Al Shabab, atunci acesta ar trebui să le plătească arabilor 500.000 de euro.

Marius Şumudică a dus-o pe Al Shabab pe locul 3

Al Shabab se află pe locul 3 în clasament, cu 32 de puncte, la 5 în spatele liderului Hilal şi la două în spatele lui Al Nassr, echipă de pe locul doi, după 16 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019. Echipa antrenată de Marius Şumudică are 9 victorii, 5 remize şi două înfrângeri în 16 meciuri.

Pe parcursul carierei, Marius Şumudică a antrenat echipe precum Kayserispor, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, Al Shabab, U Cluj, FC Vaslui, FC Braşov, Astra Ploieşti, AO Kavala, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa, Farul Constanţa, Progresul Bucureşti şi Inter Gaz Bucureşti.

Marius Şumudică a ajuns pe banca tehnică a celor de la Al Shabab pe 14 iunie 2018 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2020. La gruparea din Arabia Saudită mai lucrează alături de Cristian Petre, Gabi Mărgărit (antrenori secunzi), Radu Sardescu (antrenorul cu portarii), Bebe Bărbulescu (preparator fizic) şi Genturk Sener (analist video)