ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Pazkany spune că n-a vrut să-i vândă CFR lui Becali: “A fost o glumă!”

Arpad Paszkany a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali atunci când patronul FCSB a înţeles că i-a propus să cumpere CFR Cluj
Autor: Alex Bradescu | 07.02.2018 | 16:36
Pazkany spune că n-a vrut să-i vândă CFR lui Becali:

Gigi Becali a făcut o afirmaţie şoc marţi seară. În direct la o televiziune de sport, patronul FCSB a dezvăluit că a avut o discuţie cu Arpad Paszkany în urmă cu doar şase luni, în care omul de afaceri i-a propus să cumpere CFR Cluj! 

ADVERTISEMENT

“A venit Paszkany la mine la Palat, mi-a propus să cumpăr CFR. Mi-a zis că sigur devin campion aşa, că nu mai am nicio problemă. Urma să conduc prin interpuşi, cum am făcut la Buzău. Dar nu mă mai bag în aşa ceva”, a fost declaraţia lui Becali. Miercuri a venit şi replica lui Paszkany. 

Gigi Becali, contrazis de Paszkany

Omul de afaceri clujean a spus că lucrurile s-au întâmplat în urmă cu doi ani şi că, de fapt, a fost o glumă pe care Becali a interpretat-o în felul lui. 

ADVERTISEMENT

“A fost o glumă de acum vreo doi ani, când i-am spus lui Gigi Becali că a cheltuit o grămadă de bani şi tot nu ajunge la performanţele CFR-ului, aşa că îi era mai rentabil dacă făcea o ofertă de nerefuzat şi cumpăra clubul”, a povestit Paszkany pentru Prosport.ro. Paszkany a ieşit din fotbal, cedându-i clubul unui nou investitor, Marian Băgăcean. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!