Fotbal intern

Gigi Becali spune că Reghe nu îl lasă pe Neubert la FCSB: “Îl ceartă pe la spate!”

29.06.2020 | 16:36
Gigi Becali spune ca Reghe nu il lasa pe Neubert la FCSB Il cearta pe la spate
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali a spus că antrenorul echipei Al Wahda, Laurențiu Reghecampf, nu îl lasă pe preparatorul fizic Thomas Neubert să vină la FCSB.

Supărat duin cauza numeroaselor accidentări, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a anunțat în urmă cu o săptămână că este pe cale să aducă un personaj care este extrem de apreciat în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Atunci, Becali preciza faptul că a stat de vorbă cu Reghecampf și acesta i-a transmis că nu este nicio problemă dacă Neubert își dorește să revină la FCSB.

Reghe îl refuză pe Gigi Becali: Nu îl lasă pe Neubert la FCSB

La o săptămână de la acel anunț, Gigi Becali a dezvăluit că deși în față și-a dat acordul, Laurențiu Reghecampf se opune de fapt venirii lui Thomas Neubert la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Eu îl doresc foarte mult pe Neubert la noi, dar să vedem dacă pot să îl și aduc. V-am spus că sunt gata să îi dau și 10.000 pe lună și nu stau să îl întreb pe Vintilă de treaba asta”, a declarat finanțatorul pentru prosport.ro.

”Am mari probleme cu accidentările și sunt supărat din cauza acestui lucru. Neubert lucrează acum cu Reghe, dar deși Reghe a zis pe față că îl lasă să vină la noi, totuși pe la spate îl ceartă”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

”Îl ceartă că de ce vrea să vină la noi. Așa am auzit. Hai că nu vreau să zic mai multe că nu are rost să dezvoltăm subiectul ăsta”, a încheiat patronul ”roș-albaștilor”.

La începutul lunii mai, Alexandru Bourcceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, a vorbit despre ” punguțele magice” ale lui Thomas Neubert și a povestit un episod amuzant, în care acestea au fost încurcate, ceea ce era să-i coste pe „roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a ratat meciul Dinamo – FCSB 0-3, însă Bogdan Argeş Vintilă a primit veşti bune înainte de duelul cu Astra Giurgiu, programat să se joace luni, de la ora 20:00. FANATIK a aflat că fotbalistul de 21 de ani  va fi titular în partida din etapa a 5-a din play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 1,35 este cota pentru “sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT