Carousel hot news

Gigi Becali, în cantonamentul FCSB! Mesajul pentru jucători:”E RĂZBOI”

Gigi Becali Steaua - Craiova. Patronul celor de la FCSB  a decis să se implice mai mult la echipă, după ce "roş-albaştrii" au remizat în preliminariile Ligii Campionilor, scor 2-2, pe Arena...
30.07.2017 | 15:25
Gigi Becali, în cantonamentul FCSB! Mesajul pentru jucători:

Gigi Becali Steaua – Craiova. Patronul celor de la FCSB  a decis să se implice mai mult la echipă, după ce “roş-albaştrii” au remizat în preliminariile Ligii Campionilor, scor 2-2, pe Arena Naţională.

Gigi Becali Steaua – Craiova. Astfel, Becali şi-a vizitat echipa în cantonamentul de la Berceni şi a purtat discuţii cu fiecare dintre jucători în parte. Patronul Stelei a vrut să-i încurajeze pe aceştia, înainte de meciul cu Craiova, dar şi pentru returul cu Viktoria Plzen. Becali a vorbit şi cu Nicolae Dică, pe care l-a criticat după meciul cu cehii de pe Arena Naţională.

“Le-am spus că suntem mult mai valoroşi decât Plzen şi că noi putem câştiga la 2-3 goluri diferenţă. Şi să ţină cont de un lucru! Le-am spus că acum, în zilele noastre, fotbalul nu mai este doar un joc, este război! Acolo, în cantonament, e unitate militară, e > şi cine rezistă, rezistă, cine nu, pleacă la altă unitate.”

“Dacă vor da totul, ca la război, se vor califica. A fost toată lumea în sală, am vorbit cu toată lumea şi am vorbit apoi pe rând, cu fiecare, şi le-am spus că fotbalul e război, ca de-aia sunt miliarde de euro în fotbal”, a spus Becali pentru ProTV.

Gigi Becali Steaua – Craiova

“Eu mai cred în calificare. Calificarea nu e pierdută. Dacă nu joci cu fundaş central, nu avem cum să ne calificăm. Un fundaş a făcut cadouri. Mai bine era 0-0 decât 2-2. Nu avem nici fundaş dreapta. La primul gol unul se fereşte. A dat pasa cu cocoaşa. Acum trebuie să improvizăm. Nu putem juca cu Larie. Eu sunt vinovat, că l-am luat pe Larie. Ne trebuie un fundaş central. Cum să-l bagi pe Achim? Nu mă aşteptam să mai fie la echipă. Uitasem că mai e la noi. Noi parcă l-am băgat pe Achim ca să ţinem de scor, să ţinem de 2-2. El e mijocaş defensiv. E aerian. Îi e frică de minge. Nu ştie pe ce lume e. Se plimbă pe teren. Problema e că noi nu jucăm. Nu am pasat. Ei pasau. Asta e problema. Noi stăm foarte bine de la mijloc în sus, dar nu pasăm. Dacă Budescu rămânea pe teren, câştigam”, a tunat Becali după meicul cu cehii.

Partida Steaua – Craiova se va disputa astăzi, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri