Fotbal intern

Becali: “Eu mi-am dorit Sporting, pentru că aşa a vrut Alibec!”

UPDATE. Gigi Becali a oferit prima reacţie după tragerea la sorţi în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO: "Eu voiam cu Sporting, Meme voia cu ruşii. Dar a ieşit ca mine! Eu am vrut cu Sporting...
04.08.2017 | 13:30
Becali Eu miam dorit Sporting pentru ca asa a vrut Alibec
ADVERTISEMENT

UPDATE. Gigi Becali a oferit prima reacţie după tragerea la sorţi în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.ROEu voiam cu Sporting, Meme voia cu ruşii. Dar a ieşit ca mine! Eu am vrut cu Sporting pentru că aşa a vrut Alibec! Eu am vrut să fie pe placul lui Aibec, pentru că Alibec ştie cel mai bine!”.

Becali a continuat într-o conferinţă de presă: “E adversar accesibil. Cine ştie, poate vin iar, pac, 40 de milioane! Cred că ne calificăm. Am un om senzaţional lângă mine, Dumezeu mi l-a dat pe Nicolae Dică. Dacă ar fi după sufletul lui, am câştiga Liga Campionilor. Am doar o problemă, cu statul român. Cum să ai o singură echipă, un singur brand puternic pentru Europa asta şi noi să îl distrugem? E ruşinos pentru noi. Dar mie îmi convine, că vine Dumnezeu şi le dă peste nas” . 

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Steaua şi-a aflat adversara pe care o va înfrunta în play-off-ul pentru Liga Campionilor. După ce au trecut de Viktoria Plzen, roş-albaştrii joacă acum pentru a reveni în grupele Champions League, competiţie în care au fost ultima oară în sezonul 2013-2014.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Nicolae Dică şi directorul sportiv Mihai Stoica au fost împreună la palatul din Aleea Alexandru pentru a urmări tragerea la sorţi alături de patronul Gigi Becali. Becali afirmase că şi-ar dori Sporting Lisabona sau ŢSKA Moscova, declarând că aceste formaţii ar fe cele mai accesibile pentru echipa sa.

Gigi Becali Steaua . Au asigurate grupele Europa League

Meciurile din play-off-ul Champions League se vor disputa pe datele de 15 şi 16 august, iar retururile se vor juca o săptămână mai târziu, pe 22 şi 23.  Steaua are asigurată participarea în grupele Europa League chiar dacă pierde în play-off-ul pentru cea mai importantă competiţie a fotbalului de club de pe continent. Pentru această performanţă, Steaua încasează peste 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Roş-albaştrii au participat în play-off-ul pentru Champions League şi în sezonul precedent, de unde au fost eliminaţi de Manchester City. La Bucureşti, englezii s-a impus cu un categoric 5-0, în timp ce la Manchester trupa lui Guardiola a câştigat doar cu 1-0.