Fotbal international

Gigi Becali îl face PRAF pe Dică: “A greşit! Bagă-l pe Man, nu pe Achim”

Gigi Becali Steaua - Plzen 2-2. UPDATE ORA 20:10 / Gigi, după meci, era foarte dezamăgit: "Fac selecţie de jucători, zic că am transferat cei mai buni şi după aia văd ce s-a întâmplat în...
26.07.2017 | 00:08
Gigi Becali il face PRAF pe Dica A gresit Bagal pe Man nu pe Achim
ADVERTISEMENT

Gigi Becali Steaua – Plzen 2-2. UPDATE ORA 20:10 / Gigi, după meci, era foarte dezamăgit: “Fac selecţie de jucători, zic că am transferat cei mai buni şi după aia văd ce s-a întâmplat în seara aceasta. Nu avem forţă. Sunt dezamăgit mai mult de rezultat. Dacă joci meci de calificare, trebuie să-l câştigi. Niţă a greşit la golul doi. Poate are dreptate Dragomir şi trebuia să-l aduc pe Şumudică

“N-avem nici fundaş dreapta, nu doar central! Unul se fereşte, altul se fereşte! Dai pas cu cocoaşa, ce e asta! Nu poţi să joci cu Larie!”

ADVERTISEMENT

“La ora asta nu mai vreau nimic! Nici să cumpăr, nimic! Sunt atât de supărat de nu mă văd!”

“Tot ne întrebam Man sau Teixeira. Şi mă trezesc cu Achim că intră pe teren! Ce să fac mă cu Achim!? Ţinem de rezultat la 2-2?”

ADVERTISEMENT

“Dacă Budescu rămânea pe teren, puteam câştiga. Dar nu e asta echipa de pressing, care o vreau eu! Şi Dică, a făcut şi el ca Reghe cu Manchester, să faci tu pressing… Ce să faci tu ma pressing? N-ai… ce să mai… Problema e că nu jucăm! Asta e problema!”

“E vina mea că l-am adus pe Larie! Dar azi e vina lui Dică! Nu se pune problema să-l schimb, dar e vina lui! Ce să-mi explice la schimbare… Vrei să dai gol îl bagi pe Man, nu pe Achim! Ce experienţă are.. vai vai, e aeriat, îi e frică, nu ştie pe ce lume trăieşte, se plimbă, stă pe-acolo, nici nu ştie ce face”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali Steaua – Plzen 2-2. UPDATE ORA 20:10 / Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională şi a dat ordin ca 4 copii să intre gratis pe Arena Naţională! Ce a declarat la intrarea pe stadion, vădit emoţionat:

“E meci de calificare, de zeci de milioane, cum să nu am emoţii. Iar acum, coeficienţii, se ia de cu 10 meciuri în urmă.”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali Steaua – Plzen. Patronul FCSB a plecat la Muntele Athos imediat după meciul celor de la FC Steaua Bucureşti cu ACS Poli Timişoara la Muntele Athos pentru a se ruga înainte de debutul “roş-albaştrilor” în noul sezon european.

Gigi Becali Steaua – Plzen. Steaua va juca împotriva celor de la Viktoria Plzen pe Arena Naţională în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar Becali speră la banii pe care îi va primi dacă echipa sa se va califica în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi: “Vin de la Athos, vin spre meci. Sunt blând acum, sunt calm”, a spus Becali la un postd e televiziune.

Gigi Becali Steaua – Plzen 2-2. “FCSB atrage ca un magnet!”

Becali a vorbit şi despre asistenţa care va fi pe Arenă în această seară: “40.000 vor fi. Au fost cu Sparta Praga 30.000. FCSB atrage ca un magnet. Eu când v-am spus că oamenii văd nedreptatea… Mă aşteptam să vină mulţi, alţii nu, ziceau că vin 20-25.000. Mulţi iubesc FSCB, care este Steaua”, a încheiat Gigi Becali.

Gigi Becali Steaua - Plzen. Patronul FCSB a cerut ajutorul divinitatii

Partida FC Steaua Bucureşti – Viktoria Plzen va avea loc la ora 20:30 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT