Sport

Andrei Vlad e istorie la FCSB! Ștefan Târnovanu e noul preferat al lui Gigi Becali: „Are joc de picior mult mai bun și e mai înfricoșător”

Era lui Andrei Vlad în poarta FCSB-ului a apus. Ștefan Târnovanu a făcut un nou meci perfect și l-a impresionat pe Gigi Becali, care știe de ce goalkeeperul ieșean nu mai poate fi înlocuit.
07.03.2022 | 13:33
Andrei Vlad e istorie la FCSB Stefan Tarnovanu e noul preferat al lui Gigi Becali Are joc de picior mult mai bun si e mai infricosator
Stefan Tarnovanu aplauda galeria dupa meciul de fotbal dintre FCSB si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 6 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu (21 de ani) l-a impresionat pe Gigi Becali după prestația avută în FCSB – FC Voluntari 1-0. Portarul venit de la Poli Iași a rămas fără gol primit în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, în cele două meciuri și jumătate pe care le-a apărat.

Ștefan Târnovanu l-a făcut uitat pe Andrei Vlad. Gigi Becali e în extaz: „Omul nu mai stă să o gâdile, o dă direct”

Ștefan Târnovanu a avut o intervenție incredibilă în minutul 86 al meciului cu ilfovenii. La scorul de 0-0, portarul roș-albaștrilor a scos in extremis o minge trimisă de Lorand Fulop, pe care scria gol.

ADVERTISEMENT

Goalkeeperul moldovean a primit laudele lui Gigi Becali, care i-a dat interzis între buturi lui Andrei Vlad, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, după gafa de cascadorii râsului din FC Argeș – FCSB 1-0. La partida de pe Național Arena, Vlad n-a prins nici măcar foaia de joc, rezerva lui Târnovanu fiind Cătălin Straton.

„E greu să se mai întoarcă (n.r. – Andrei Vlad). Cum a stat Târnovanu, acum va sta el. Face niște gafe, iar acum pe final de campionat e greu. Dacă face gafe, o să te distrugă. Și văd că Târnovanu are un joc de picior mai bun.

ADVERTISEMENT

Vlad are o ezitare. Vrea să paseze, apoi nu mai pasează. Vrea să dea mingea cu mâna într-o parte, se face că o dă, apoi nu îi mai convine să o dea acolo. Ăsta (n.r. – Ștefan Târnovanu), vine mingea la el, o primește și o dă stânga, dreapta. Omul nu mai stă să o gâdile, o dă direct.

Are un joc de picior mult mai bun. Și e mai înfricoșător pentru adversari. Este mai impunător, este mai înalt”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT
  • 1,97 m este înălțimea lui Ștefan Târnovanu, care este mai înalt cu șapte centimetri decât Andrei Vlad

Gigi Becali o vrea în play-off pe FC Botoșani și încă speră la titlu: „Punctul ăsta e posibil să câștige campionatul”

Gigi Becali a vorbit și despre șansele echipei sale la titlu. După înjumătățire, roș-albaștrii vor fi la șapte puncte în spatele liderului CFR Cluj. Dintre FC Botoșani și FC Argeș, omul de afaceri îi vrea pe moldoveni în play-off, care au reuși să le administreze ardelenilor una din cele două înfrângeri suferite în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Ne-ar conveni să intre în play-off una care e mai puternică și parcă FC Botoșani e mai puternică. E o echipă care a mai încurcat-o pe CFR Cluj.

Aseară, dacă nu dădea Tavi gol sau dacă nu apăra Târnovanu, noi cu un egal nu mai aveam nicio șansă la campionat. Așa, noi trebuie să îi batem de două ori și ei să facă un egal. Dar să îi batem noi de două ori și să mai mănânce încă o bătaie ei… E cam greu. E foarte greu. Punctul ăsta e posibil să câștige campionatul!”, a conchis Becali.

Meciul care decide ultima calificată în play-off, FC Botoșani – FC Argeș, se joacă luni, 7 martie, de la ora 17:30.

  • 200 de mii de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Târnovanu, de la Poli Iași, în 2020
ADVERTISEMENT