Fotbal intern

Gigi Becali știe când o să se reia campionatul: „O să ne întoarcem în mai. Noi și Craiova vom fi mai avantajați!”

02.04.2020 | 12:39
Gigi Becali stie cand o sa se reia campionatul O sa ne intoarcem in mai Noi si Craiova vom fi mai avantajati
ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că reluarea campionatului se va face la începutul lunii mai și consideră că FCSB și Universitatea Craiova vor fi cele mai avantajate echipe pentru că au în componența lotului mai mulți fotbaliști români.

Gigi Becali știe când o să se reia campionatul

Gigi Becali consideră că în luna mai se va relua campionatul și nu crede că epidemia de coronavirus din România va mai dura mult ca în alte țări: Fotbalul va fi mult mai important, eu cred că noi o să începem în mai.

ADVERTISEMENT

E posibil ca pentru noi și Craiova să fie mai bine când revenim în campionat că avem mai mulți jucători români care s-au pregătit.

Cu Bogdan Vintilă vorbesc mai mult de biserică, știu că doi-trei jucători mai merg la sala de forță, dar nu am vorbit cu el de asta”.

ADVERTISEMENT

„Oamenii bogați o luaseră razna!”

Gigi Becali a continuat și a menționat că epidemia de coronavirus poate avea și efecte benefice asupra omenirii, pentru că cei bogați vor analiza mult de acum înainte să facă diverse tranzacții:

Părerea mea e că unde e ortodoxia și Sfânta Liturghie nu va fi mare pericol de coronavirus și așa e. La noi mai durează probabil o săptămână și poate face Dumnezeu o minune, iar oamenii să poată să meargă la Înviere.

ADVERTISEMENT

Am cheia de la o biserică, unde duc mâncare și măști la călugări. Am și adeverință din partea mânăstirii ca să merg acolo. Se va crea o pătură și mai distanțată. Noi oamenii bogați o luasem razna să cheltuim bani pe case, pe mașini, pe genți, haine.

Voiam să le fac cadou fetelor să le iau mașini, dar acum m-am retras. Eu scad din cheltuieli, dar boala tot pe săraci cade. Oamenii se vor îndrepta încet-încet spre credință.

ADVERTISEMENT

La noi trebuia să fie praf la ce spitale avem, dar pe noi ne ajută Domnul, noi suntem noul Israel, noul popor sfânt. Asta înseamnă ortodoxia”.

„O să le fac testele jucătorilor, mai stau două-trei zile, după care toată lumea în cantonament și în carantină. La noi nu e posibil să facem cum au făcut în Premier League. La noi o să intre toată lumea în carantină cu bucătar, cu jurnalistul care vrea să rămână și o să fie bine”, a mai spus patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT