Sport

Gigi Becali are soluția de titlu pentru FCSB în acest sezon. „Ce atâta discuție? Dacă vrei campionatul, îi bați! Dacă nu, la revedere!” Video

Gigi Becali știe ce trebuie să facă FCSB pentru a obține titul de campioană în actuala stagiune. Latifundiarul din Pipera vorbește despre un play-off deschis.
29.03.2023 | 12:38
Gigi Becali are solutia de titlu pentru FCSB in acest sezon Ce atata discutie Daca vrei campionatul ii bati Daca nu la revedere Video
Gigi Becali știe cum poate FCSB să ia titlul în acest sezon. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit modalitatea prin care FCSB se poate încorona campioană la finalul play-off-ului din SuperLiga. La fel ca în precedentele declarații, patronul roș-albaștrilor vrea cu orice preț ca FCSB să termine în fața celor de la CFR Cluj. Neluțu Varga, patronul campioanei, i-a dat replica lui Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali știe cum FCSB poate lua titlul în aceste sezon: „Trebuie să îi bați în meci direct”

FCSB a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-1 pe Arena Națională, în prima etapă din play-off, iar distanța dintre echipa antrenată de Mihai Pintilii și liderul Farul a crescut la cinci puncte. Totuși, Gigi Becali este de părere că lupta din play-off este deschisă oricărui rezultat.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor este convins că FCSB va lua titlul cu condiția să câștige meciurile directe atât cu CFR Cluj, cât și cu Farul. „Se poate întâmpla orice, dar noi suntem mai valoroși. În rest se poate întâmpla orice.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dacă Universitatea Craiova bate CFR și noi batem, deja suntem la egalitate de puncte cu CFR. Dacă vrei să iei campionatul trebuie să îi bați în meci direct pe (n.r. CFR Cluj) ei. Pe Farul”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea cu orice preț ca FCSB să termine peste CFR Cluj: „E echipa mai puternică”

Pentru FCSB urmează duelul cu Sepsi de la Sf. Gheorghe, programat luni, 3 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a doua din play-off. În continuare, obicetivul principal al lui Gigi Becali este să termine peste CFR Cluj în clasament. În prezent, campioana en-titre ocupă locul 2 în play-off, la trei lungimi în fața FCSB-ului pe locul 3.

„Aștepți la alții? Suntem la mâna noastră. Ce atâta discuție? Dacă vrei să iei campionatul, dacă nu, la revedere! Eu nu comentez de alte echipe, vreau să fiu la finalul campionatului în fața CFR-ului. Orice echipă, și cu Rapid, și cu cine joci, vreau să fie în spatele meu. Cu CFR ne batem, e echipa mai puternică”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, echipa antrenată de Dan Petrescu joacă pe „Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova, duminică, 2 aprilie, ora 21:00, în etapa a doua din play-off. În perioada de pauză cauzată de meciurile echipei naționale, CFR Cluj a disputat un meci amical cu Hermannstadt, scor 1-1, înaintea derby-ului cu oltenii.

Neluțu Varga i-a dat peste nas lui Gigi Becali: „S-a săturat să tot câștigăm”

Gigi Becali a anunțat după meciul cu Universitatea Craiova că noul obiectiv principal al FCSB-ului este clasarea pe un loc superior rivalei CFR Cluj. Neluțu Varga, printr-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a comentat declarațiile patronului vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

„Îl frustrează pe dânsul săracul că în ultimii cinci ani am luat noi titlu și din cauza asta. E o chestie de mândrie. Nu cred că e răutate. N-am ce să comentez. Becali, probabil, că s-a săturat să tot câștigăm noi și atunci vrea să fie deasupra noastră. Nu-mi dau seama.

(n.r. FCSB vi se pare un adversar la titlu). Da. Mie mi se pare că acest play-off e cel mai disputat”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT