Fotbal intern

Gigi Becali știe de ce a pierdut România cu Germania. Se ia de Mirel Rădoi: “Să lase mândria! Ce, echipa de tineret?”

28.06.2019 | 18:10
Gigi Becali stie de ce a pierdut Romania cu Germania Se ia de Mirel Radoi Sa lase mandria Ce echipa de tineret

România a pierdut cu 2-4 meciul din semifinalele Euro 2019 împotriva Germaniei. “Tricolorii mici” au condus cu 2-1 la pauză, însă nu au putut conserva rezultatul financiar după ce nemții au dominat autoritar din punct de vedere fizic repriza secundă. Gigi Becali a vorbit despre eliminarea României de la Euro și s-a luat și de selecționerul Mirel Rădoi. 

Gigi Becali știe de ce a pierdut România cu Germania. Se ia de Mirel Rădoi: “E supărat pe alții pentru nereușitele lui”

Patronul FCSB a dezvăluit și de ce crede că România a fost eliminată: “Unde s-a rupt meciul? Spun ce cred eu. Cred că noi suntem o clasă peste nemți. Pot să-mi spun părerea fără să deranjez pe nimeni. Trebuia să avem vreo 3, 4 în față la pauză. A fost ziua aia în plus de odihnă pentru nemți. Cred că s-a pierdut calificarea cu Ciobanu mijlocaș central la închidere.

Așa cred eu, nu vreau să supăr pe nimeni. E adevărat, îl aplaudăm pe Mirel, toți aplaudăm. Dar să spunem ce s-a greșit. Ciobanu n-a jucat în viața lui la închidere, cum să-l pui la închidere? Nu vreau să se supere Mirel pe mine! Dar trebuie să spun, că nimeni nu spune”, a spus Becali, la PRO X.

Gigi Becali a declarat că nu îi pare rău că nu i-a lăsat pe Gică Hagi și Mirel Rădoi mai mult pe banca tehnică și l-a contrat pe selecționerul naționalei de tineret: „Nu regret nimic, doar păcatele pe care le-am făcut. Ce-a fost, a fost. Ce s-a întâmplat, așa trebuia să fie. Regret că m-am certat cu Gică. Nu mai vreau să greșesc față de el. Nu regret nici cu Mirel nimic. Să spunem adevărul și cu Mirel. Ce făcea? Vă spun eu ce făcea! El are iubire de sine.

Pentru nereușitele lui e supărat pe alții. L-am ținut cât am putut. El voia să fie Dică antrenor și el să fie un fel de președinte, să conducă clubul. L-am adus pe Reghecampf ca să salvez clubul și l-am salvat. Față de Mirel nu mă simt vinovat. Pentru Mirel am plătit 50.000 de euro amendă, că nu era antrenor. Pe Mirel, orice ar face, îl iubesc toată viața. Îi cunosc caracterul de mare calitate. Ca naș, îi spun să lase iubirea de sine, mândria. N-a ajuns mare. Ce, echipa de tineret… Dar va ajunge la echipele mari, că e caracter frumos”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali știe de ce a pierdut România cu Germania. Se ia de Mirel Rădoi: "Să lase mândria! Ce, echipa de tineret?"
Gigi Becali știe de ce a pierdut România cu Germania. Se ia de Mirel Rădoi: “Să lase mândria! Ce, echipa de tineret?” FOTO: Gica Hagi si Gigi Becali se amuza in timpul conferintei de presa în 2007
  • 6 luni a fost Mirel Rădoi antrenor la FCSB în 2015
  • 2007 este anul în care Gică Hagi a fost antrenor la FCSB

 

Tags: