Fotbal intern

Gigi Becali, acuzaţii grave: “L-au păcălit pe Omrani crezând că semnează pentru chirie”

08.07.2018 | 20:34
Gigi Becali acuzatii grave Lau pacalit pe Omrani crezand ca semneaza pentru chirie

Billel Omrani și-a prelungit contractul cu CFR Cluj și va avea un salariu mult mai mare decât cel de până acum. Cel puțin așa susține patronul FCSB, Gigi Becali, cel care l-a dorit din răsputeri pe francez în atacul roș-albaștrilor. Mai mult, Gigi a declarat că Omrani a fost păcălit de CFR Cluj spunând că l-au pus să semneze contractul şi i-au spus că va semna pentru chirie.

„O să aibă 20.000, el avea 5.000 pe lună. Am zis că măcar să îi uşurez la buzunar pe cei de la CFR dacă nu semnează cu FCSB. Cred că fără 20.000 nu a semnat”, susține patronul FCSB, care se consolează acum cu faptul că Omrani a ales să joace la CFR: „Nu regret că nu l-am luat, aşa a hotărât Dumnezeu”, a spus Becali, la un post de televiziune.

Câți bani va lua Omrani la CFR: „S-a îndreptat o mizerie”

Gigi Becali se bucură după tot scandalul în care a căzut la mijloc, între impresarul fotbalistului și campioana României. Patronul FCSB a explicat cum trupa din Gruia l-a tras pe sfoară pe fotbalist: „E bine că au îndreptat o mizerie imensă, faza pe care i-au făcut-o cei de la CFR cu contractul. Ei l-au păcălit atunci pe Omrani, l-au pus să semneze contractul şi i-au zis că semnează pentru chirie!”

Fotbalistul se arată însă încântat de faptul că a semnat din nou cu CFR Cluj„Eu nu am plecat niciodată de aici. Sunt jucătorul CFR-ului, am fost jucătorul CFR-ului şi voi fi jucătorul CFR-ului pentru încă trei ani. Sunt foarte fericit că am semnat noul contract. Şi sper ca săptămâna viitoare să învingem Craiova în Supercupă, apoi să ajungem în grupele Ligii Campionilor”, a spus atacantul.