Sport

Gigi Becali știe unde pleacă Edi Iordănescu după despărțirea de FCSB: „Se eliberează postul și vrea să profite” Exclusiv

Edi Iordănescu nu mai este antrenorul FCSB, după ce a acceptat să plece fără să ia vreun ban. Gigi Becali știe deja care va fi următoarea destinație a antrenorului: va prelua echipa națională în locul lui Rădoi.
14.11.2021 | 15:37
Gigi Becali stie unde pleaca Edi Iordanescu dupa despartirea de FCSB Se elibereaza postul si vrea sa profite Exclusiv
ADVERTISEMENT

Deși inițial a anunțat că nu va pleca decât dacă i se achită clauza de reziliere, în valoare de 500.000 de euro, Edi Iordănescu a dat repede înapoi. A renunțat la bani și a acceptat o despărțire amiabilă.

Gigi Becali a scăpat fără să fie nevoit să bage mâna în buzunar, dar acum schimbă și discursul. Spune că el nici nu a vrut să îl dea afară pe Edi Iordănescu, doar că antrenorul s-a supărat pe declarațiile sale.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali știe care este următoarea destinație a lui Edi Iordănescu: “Mi-a zis cineva că vrea la echipa națională”

Gigi Becali este convins că Edi Iordănescu a ales să plece atât de repede de la FCSB și pentru că are deja planurile făcute pentru următoarea sa destinație. Va fi selecționerul României, crede patronul FCSB.

“Nu știu de ce s-a supărat așa, eu nu am vrut niciodată să îl dau afară. Dar mi-a zis cineva că vrea la națională pentru că acum se eliberează postul și vrea să profite”

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu ar urma să îi ia locul lui Mirel Rădoi, al cărui contract expiră chiar după partida din această seară, cu Liechtenstein. România păstrează șanse mici să mai prindă locul 2, de baraj, după ce joi a remizat cu Islanda, scor 0-0.

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă după Liechtenstein, dar între timp pare să se fi răzgândit. Doar că nu prea mai este dorit de FRF dacă ratează barajul

Mirel Rădoi, care după victoria cu Macedonia de Nord, scor 1-0, anunța că va pleca de la echipa națională după meciul cu Liechtenstein, dă semne că s-ar fi răzgândit. Dar tot el recunoaște că există posibilitatea ca FRF să nu își mai dorească să continue această colaborare.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, varianta numirii lui Edi Iordănescu la echipa națională, așa cum a auzit Gigi Becali de la sursele sale, nu este deloc imposibilă. Mai ales că, în ciuda mandatului scurt, Edi a avut rezultate bune la FCSB.

La fel s-a întâmplat și la CFR Cluj, unde a plecat cu titlul de campion al României la finalul sezonului trecut. Și de acolo a fost înlocuit într-un mod foarte surprinzător.

ADVERTISEMENT

De ce ar fi Edi Iordănescu o variantă viabilă pentru echipa națională. FRF, puține variante de selecționer dacă se desparte de Mirel Rădoi

FRF nu are nici prea multe variante disponibile pentru postul de selecționer, în condițiile în care majoritatea tehnicienilor importanți din România sunt sub contract în acest moment. Iar străini nu mai sunt luați în calcul, după eșecul experimentului Cristoph Daum.

Cu variante ca Petrescu, Lucescu, sau Olăroiu aproape imposibil de accesat, Federația ar lua în considerare și varianta Adrian Mutu. Și acesta este liber de contract, dar vine după o experiență total ratată la FCU Craiova 1948.

Edi Iordănescu este un antrenor mult mai experimentat decât Adrian Mutu și ar avea prima șansă în cazul unui duel pentru postul de selecționer. Dar mingea este în terenul celor de la FRF, care întâi trebuie să lămurească situația lui Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT