ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, supărat pe Ludovic Orban: „Merkel l-a sunat și i-a zis ‘Dă-ne niște sclavi’ ”

Autor: Andrei Șchiopu | 10.04.2020 | 13:10
Gigi Becali, supărat pe Ludovic Orban: „Merkel l-a sunat și i-a zis 'Dă-ne niște sclavi' ”
Gigi Becali, supărat pe Ludovic Orban: „Merkel l-a sunat și i-a zis «Dă-ne niște sclavi»”. Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali este deranjat de felul în care autoritățile gestionează situația de coronavirus și a făcut referire la miile de români care s-au îmbulzit pe aeroportul din Cluj pentru a pleca la muncă în Germania.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, supărat pe Ludovic Orban

Gigi Becali a comentat situația jenantă în care mii de români s-au îmbulzit pe aeroportul din Cluj pentru a pleca la muncă în Germania: Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta?

Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?”

ADVERTISEMENT

„Și Orban a zis « Da, domne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor.

Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici»”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fie bărbat!”

Gigi Becali a continuat și a explicat cum românii din străinătate culeg legume și fructe, care ulterior sunt vândute mai scump în România: „Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump.

Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine”.

ADVERTISEMENT

„Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”, a mai spus Gigi Becali în direct la România TV.

„Sănătate nu există fără Paște, fără Hristos. Nu există nimic, e zero totul”, a încheiat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT
  • 61 de ani a împlinit Gigi Becali pe 25 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!