Fotbal intern

Gigi Becali, supărat pe nepot după ce Lucian Becali l-a distrus pe Teja: “Nu vorbesc cu el! Este rătăcit”

01.01.2019 | 16:53
Gigi Becali este dezamăgit de atitudinea nepotului său și spune că se roagă pentru acesta

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali este supărat rău de tot pe nepotul lui după ce Lucian Becali l-a distrus pe noul antrenor al roș albaștrilor, Mihai Teja. Latifundiarul din Pipera nici măcar nu mai vorbește cu Lucian Becali pe care îl consideră „un rătăcit”. Omul cu banii de la FCSB spune că se roagă pentru nepotul său și speră ca acesta să revină pe căi mai bune.

”Dacă vrem să ne întărim în dragoste trebuie să mergem la biserică. Eu am stat doar la biserică. Nu mă interesează altceva. În aceste zile vreau doar să fiu liniștit. Biserică, biserică și atât (…) – Nepotul dumneavostră e tânăr, a mers în club, a ales să petreacă și el cu cei de vârsta lui… – Nu vorbesc cu nepotul meu! Mă rog pentru el că e mai rătăcit, dar nu vorbesc cu el. Eu nu vorbesc, pentru că dacă e în familia mea, eu îl iubesc, dar nu vreau să vorbesc cu el! (..) Il iubesc ca pe copilul meu, pentru că îl pun primul la rugăciune, înainte de fetele mele, deși nu vorbesc cu el”, a declarat Gigi Becali în prima zi a anului 2019, vizibil deranjat de atitudinea pe care a avut-o nepotul său în momentul în care Teja a afost anunțat antrenor al roș albaștrilor.

Gigi Becali, supărat pe nepot după ce Lucian Becali l-a distrus pe Teja Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali la conferința de presă în care l-a numit antrenor la FCSB pe Mihai Teja

Gigi Becali, supărat pe nepot după ce Lucian Becali l-a distrus pe Teja

Inițial, Lucian Becali l-a comparat pe Mihai Teja cu Nicolae Dică, fostul antrenor al roș albaștrilor despre care s-a spus că Becali îi făcea echipa şi modificările în timpul jocurilor. “Teja pentru noi e un fel de Dică doi!”, a scris Lucian Becali pe o rețea de socializare când a auzit numele celui care o va antrena pe FCSB. Nu s-a oprit aici Lucian Becali. Acesta a revenit pe facebook și l-a atacat, din nou, pe Teja. „Fut.Bal…!!! Ştie cineva Baba Vanga câte etape a prezis pentru secundul Teja? Prinde mielu’ de Paște pe bancă? Întreb pentru Edy Iordănescu”, a postat Lucian Becali, spre dezamăgirea unchiului său.

Gigi Becali a mers la biserică în prima zi a anului. Patronul FCSB-ului este conștient că în scurt timp s-ar putea ocuăa cu pregătirile de nuntă. “Vorbeam cu nevasta mea și îi spuneam că nu îmi vine să cred cât au crescut fetele. Ca ieri a fost nunta noastră și acum ele sunt fete bune de măritat”, a spus Becali

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano