Sport

Gigi Becali, supărat că Tavi Popescu a fost lăsat pe bancă: “E batjocorit!”. Atac la Edi Iordănescu: “Să stea acasă. O să mânănce bătaie de la toţi!”. Exclusiv

Gigi Becali este foarte furios că Tavi Popescu a fost rezervă în cele două meciuri ale echipei naţionale, cu Grecia şi Israel. Patronul celor de la FCSB l-a atacat şi pe selecţioner din acest motiv.
30.03.2022 | 10:48
Gigi Becali suparat ca Tavi Popescu a fost lasat pe banca E batjocorit Atac la Edi Iordanescu Sa stea acasa O sa manance bataie de la toti Exclusiv
Gigi Becali, Edi Iordănescu şi Octavian Popescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu şi-a început mandatul pe banca naţionalei României în meciurile cu Grecia (0-1) şi Israel (1-1). Selecţionerul este criticat de fostul său patron, Gigi Becali, care e supărat că Tavi Popescu a început ca rezervă ambele confruntări.

Gigi Becali, supărat că Tavi Popescu a fost lăsat pe bancă: “E batjocorit!”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după meciurile naţionalei considerând că fotbalistul său a fost batjocorit şi l-a mai comparat o dată pe Tavi Popescu cu Messi din perioada Barcelona, spunând că nu trebuie să lipsească din “primul 11”:

ADVERTISEMENT

“Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singuri el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”. 

ADVERTISEMENT

Atac la Edi Iordănescu: “Să stea acasă. O să mânănce bătaie de la toţi!”

Tirul lui Gigi Becali s-a mutat apoi pe Edi Iordănescu. Patronul celor de la FCSB consideră că selecţionerul a făcut o nedreptate cu jucătorul său şi că într-un asemenea ritm România va rata şi următoarele turnee finale:

“Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

ADVERTISEMENT

Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a “tunat” Becali în FANATIK.

Octavian Popescu a bifat primele selecţii sub tricolor!

Octavian Popescu a fost convocat în premieră la naţionala mare a României şi a debutat în minutul 62 al meciului cu Grecia. Atacantul celor de la FCSB a început ca rezervă şi meciul cu Israel, fiind folosit doar în ultimele 10 minute.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 19 ani are un început de an foarte bun la FCSB. De la reluarea campionatului a marcat patru goluri şi a dat o pasă decisivă, fiind unul dintre oamenii cheie ai echipei lui Toni Petrea.

  • 1.900.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu
  • 48 de minute a bifat Octavian Popescu în cele două meciuri ale echipei naţionale

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,25 este cota pentru „2 solist” la Muntenegru – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT