Sport

Gigi Becali, despre decizia ca Universitatea Craiova – FCSB să se joace cu fani: ”I-a venit mintea la cap lui Arafat”

Finanțatorul vicecampioanei FCSB apreciază că decizia Departamentul pentru Situații de Urgență de a permite suporterilor să asiste la meciuri pe toată durata acestora, este una fericită.
28.11.2021 | 16:31
Gigi Becali despre decizia ca Universitatea Craiova  FCSB sa se joace cu fani Ia venit mintea la cap lui Arafat
Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Noul Guvern al României a decis încă din prima ședință ca tribunele să fie redeschise, iar accesul publicului la evenimentele sportive să fie permis. Inițial, însă, accesul era permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00.

Acest lucru ar fi făcut ca la meciul U Craiova – FCSB fanii să fie primiți în tribune doar în prima repriză. Ulterior, reprezentanții DSU au anunțat că suporterii nu vor fi evacuați din tribune și vor putea asista la întreaga partidă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e de partea suporterilor: ”Nu sunt sclavii nimănui, nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”

Patronul roș-albaștrilor este în conflict cu proprii suporteri, dar susține demersurile fanilor din întreaga țară de a primi acceptul autorităților să-și poată susține echipele favorite din tribunele stadioanelor.

În plus, după ce DSU a anunțat că fanii vor avea acces la evenimentele sportive pe toată durata acestora, chiar și după ora 21:00, Becali a mai spus că decizia șefului DSU, Raed Arafat, este una de normalitate.

ADVERTISEMENT

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că i-a venit lui Raed Arafat mintea la cap și i-a lăsat pe suporteri să vadă tot meciul. Dacă oamenii vedeau doar o repriză pe stadion, ne făceam de râsul lumii și ajungeam pe toate canalele de știri.

Am văzut că Rotaru a dat și el niște declarații înainte de meci, iar clubul a dat un comunicat. Oamenii de la Craiova aveau dreptate. 

ADVERTISEMENT

Dacă vor veni și cei din Peluza Nord la meci? Asta nu știu! Vorbiți cu șeful lor, Mustață. Oricum și cu suporterii noștri alături de noi sau fără ei, noi tot mergem la victorie pe Oblemenco.

Îi iert acum toate greșelile lui Arafat. Oamenii nu sunt sclavii nimănui și nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”, a declarat Becali, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Accesul fanilor în tribune este limitat la 30% din capacitatea arenelor

Relaxarea restricțiilor care interziceau suporterilor să-și susțină echipele din tribune se aplică începând cu evenimentele sportive din acest sfârșit de săptămână, dar există totuși unele limitări.

Astfel, accesul fanilor în arene este permis doar în limita a 30% din capacitatea totală a stadioanelor sau a sălilor de joc.

De asemenea, trebuie știut că pot participa la competiţiile sportive doar persoanele vaccinate cu schema completă de minimum 10 zile sau cele care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 4,40 este cota pentru „X și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: