Fotbal intern

Gigi Becali surprinde după remiza dintre FCSB și Academica Clinceni: „Dacă băteam, se făcea o reclamație la DNA”

11.02.2020 | 14:08
Gigi Becali surprinde dupa remiza dintre FCSB si Academica Clinceni Daca bateam se facea o reclamatie la DNA
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, în runda 24 a competiției interne, și a ratat șansa de a se apropia la trei puncte de CFR Cluj, dar Gigi Becali declară că s-ar fi declanșat un adevărat scandal dacă echipa sa ar fi învins, după acuzațiile de implicare la Clinceni care i-au fost aduse.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,05 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

„Trebuie să se desființeze DNA”

Gigi Becali a fost acuzat încă de la sfârșitul stagiunii trecute, după ce Clinceni a obținut promovarea în prima divizie, că se implică, cel puțin indirect, la formația ilfoveană.

Speculațiile s-au sporit după ce FCSB a împrumutat doi fotbaliști, Robert Ion și Cristi Dumitru, revenit în iarnă sub comanda lui Vintilă, și l-a achiziționat pe Adrian Șut, însă Gigi Becali neagă că ar fi vorba despre o implicare a sa.

ADVERTISEMENT

După remiza din meciul direct pe Arena Națională, patronul „roș-albaștrilor” a declarat că ar fi izbucnit un scandal dacă echipa sa ar învins Academica, așa cum s-a întâmplat în meciul tur (3-0, care ar fi dus chiar la sesizări la DNA.

Dacă îi băteam aseară, se făcea o reclamație la DNA și intervenea procurorul, care îmi zicea: ‘Ştiu eu că tu știi altceva’, așa cum îmi spune mie unul acum într-un proces. A înnebunit lumea în țara asta! Trebuie să se desființeze DNA-ul pentru a se liniști lucrurile în România”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

ADVERTISEMENT

Becali acuză arbitrajul

Gigi Becali consideră că Iulian Dima, centralul meciului cu Academica Clinceni, ar fi trebuit să acorde un penalty pentru FCSB, la un presupus henț comis de Cristian Albu în finalul partidei, când a blocat un șut trimis de Florin Tănase.

Dima a arbitrat împotriva noastră. Am avut un penalty clar. Eu n-am niciun grad de rudenie cu el, așa cum se spunea. L-am văzut o dată la o înmormântare. E machedon. Lui i-a fost frică să arbitreze aseară”, susține patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului de pe Arena Națională, „roș-albaștrii” au rămas pe locul trei în clasamentul competiției interne, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, și vor disputa, pentru ultimele două etape ale sezonului regular, meciuri cu Dinamo și Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT