Fotbal intern

Gigi Becali îl face praf pe Tamaș: „S-a îmbătat și a aruncat cu țigara”. Ce zice de Alibec

05.02.2019 | 13:37
Gigi Becali il face praf pe Tamas Sa imbatat si a aruncat cu tigara Ce zice de Alibec
Gabriel Tamaș, alături de Denis Alibec și Florin Niță, la Gala AFAN din 2017

Gigi Becali a avut o nouă ieșire la televizor, la trei zile după meciul cu Dunărea Călărași, încheiat cu scorul de 1-1 în etapa a 22-a din Liga 1 Betano. Patronul FCSB a vorbit și despre indisciplina din lot și a ținut să amintească de foștii săi fotbaliști, Gabriel Tamaș și Denis Alibec.

Gigi Becali și-a adus aminte de o experiență neplăcută cu Gabi Tamaș, cel care a jucat în două rânduri la FCSB, în perioada ianuarie – august 2015 și între februarie 2016 și iulie 2017: „Gabi Tamaș e un băiat extraordinar, dar am pierdut campionatul din cauza lui. A făcut scandal în cantonament, s-a îmbătat și a aruncat cu țigara. Anamaria mi-a zis «Hai să-l iertăm», Reghe mi-a zis «Hai să-l iertăm». L-am iertat și am pierdut campionatul. De acum înainte nu se mai iartă nimic la Steaua. M-am învățat minte. Ai greșit, trebuie să plătești. Cum plătești? Te critică Becali la TV și te face praf și stai pe bancă”, a spus Gigi Becali, pentru Pro X.

Gigi Becali i-a criticat dur pe Gabriel Tamaș și Denis Alibec

Patronul FCSB a vorbit și despre fostul atacant, Denis Alibec, de care a spus că nu are șanse să se întoarcă la roș-albaștri: „Nu există niciodată posibilitatea ca Denis Alibec să se întoarcă la FCSB.  Niciodată în viața voastră. La Steaua nu mai vedeți jucători de acest gen. Cine nu e disciplinat nu mai calcă la Steaua. Cine face acte de indisciplină e aruncat la echipa a doua. Am făcut o greșeală și am pierdut campionatul. Și am pierdut și antrenorul. La Steaua ești slujitorul Stelei și al echipei. Nu vii tu să faci ce vrei”.

„Nu pot să-l las pe Alibec să fumeze și altora să le spun să nu fumeze.  Indisciplină înseamnă fumat. Nu am cum să controlez faptul că se joacă pe calculator. Acolo se pedepsesc singuri. Dacă te joci pe calculator, nu mai ai mintea limpede și greșești pe teren. Și ajungi să stai pe bancă”, a mai adăugat Gigi Becali.