Fotbal intern

Gigi Becali, ținta atacurilor lui Diogo Salomao: „Toate deciziile sunt luate de o persoană care nu ştie prea multe despre fotbal!”

21.03.2020 | 13:44
Gigi Becali tinta atacurilor lui Diogo Salomao Toate deciziile sunt luate de o persoana care nu stie prea multe despre fotbal
ADVERTISEMENT

Diogo Salomao s-a despărțit de FCSB în această iarnă, dar a făcut-o cu inima neîmpăcată, iar în presa din Portugalia l-a atacat pe Gigi Becali, fostul său patron, despre care a spus că nu se pricepe la fotbal.

Gigi Becali, ținta atacurilor lui Diogo Salomao

Diogo Salomao a vorbit în presa din Portugalia despre cum s-a simțti în România atât la Dinamo, cât și la FCSB, dar nu a uitat cum a plecat de la vicecampioana României în iarnă și a lansat o serie de atacuri la adresa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„În România, Steaua este clubul cu cea mai mare putere financiară. Este clubul care investeşte cel mai mult în achiziţionarea de jucători şi, de obicei, clubului se concentrează pe campionatul intern. Lucrurile nu au mers bine. Este un club atipic.

Este un club care are condiţii foarte bune, pentru că preşedintele este unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară, infrastructura este foarte bună, nu există nimic de care un jucător să se plângă la acel nivel, dar modul în care lucrează clubul este complet spre deosebire de orice alt club unde jucasem vreodată”.

ADVERTISEMENT

„Patronul nu se pricepe la fotbal!”

Diogo Salomao a continuat și a precizat că toate deciziile de la FCSB sunt luate de patron, cel care, după spusele lui, nu se pricepe la fotbal: „Patronul este cel care ia toate deciziile în cadrul clubului.

Dacă nu doreşte să se mai bazeze pe un jucător, indiferent de ce se întâmplă la antrenamente, nimic nu contează.

ADVERTISEMENT

Toate deciziile sunt luate de o persoană care nu ştie prea multe despre fotbal, el este doar proprietarul club. Dar el este cel care ia deciziile, chiar şi cele care ar trebui luate de alte persoane mai competente în aceste probleme”.

„Da, este adevărat că mi-a spus du-te cu Dumnezeu!”, a mai spus Diogo Salomao.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Diogo Salomao, conform transfermarkt.com