Fotbal intern

Gigi Becali, totul despre legătura dintre familia lui și cea a lui Mihai Teja. Tatăl antrenorului de la FCSB a făcut bani din gogoși

26.01.2019 | 12:03
Mihai Teja și Gigi Becali au o legătură de familie de zeci de ani.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis ca Mihai Teja să îl înlocuiască pe Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului, iar latifundiarul din Pipera a vorbit despre legătura dintre familia lui și cea a antrenorului în vârstă de 40 de ani.

Gigi Becali susține că relația dintre cele două familii este una foarte veche și a dezvăluit că tatăl antrenorului de la FCSB a făcut bani din gogoși. Mihai Teja este nepotul lui Virgil, vărul patronului vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Ce legătură există între familia lui Gigi Becali și cea a lui Mihai Teja

“Mihai Teja este nepotul vărului meu Virgil. Tatăl lui Mihai a fost manndatar pe vremuri. Era capitalist, avea o gogoșerie. Prin anii ’60-’70 erau doar câțiva mandatari. Și taică-miu avea gogoșerie. Câștiga 4.000 – 5.000 de lei pe zi, în condițiile în care salariul lunar la stat era 2.000 de lei. Mandatarii plăteau un impozit anual în funcție de veniturile realizate. Când au văzut câți bani câștigau mandatarii, comuniștii au trecut la cota de remiză 10-12 la sută.

Bușa Teja nu se compara însă cu tatăl meu, care punea oameni să muncească. Tata, care era mai în vârstă, i-a iubit pe cei din familia lui Teja, pentru că erau oameni vrednici. Tata lui Mihai Teja era tovarăș bun cu vărul meu Virgil. Au avut împreună două-trei cofetării, dar le-au vândut”, a spus Gigi Becali, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT
Mihai Teja alături de familia sa în 2006, de Sfântu Nicolae. Virgil Becali este marcat cu săgeată roșie. Sursă foto: libertatea
Mihai Teja alături de familia sa în 2006, de Sfântu Nicolae. Virgil Becali este marcat cu săgeată roșie. Sursă foto: libertatea

Marcel Ploaie, cumnatul lui Mihai Teja, despre relația antrenorului cu Gigi Becali

Mihai Teja este căsătorit cu Liliana, sora fostului fotbalist Marcel Ploaie. În 2017, când a ajuns pe banca tehnică a celor de la Pandurii Târgu Jiu, în Liga 2, actualul antrenor al FCSB-ului l-a luat în staff-ul său pe Marcel Ploaie. ”A acumulat experiență și cred că filosofia lui de joc, bazată pe ofensivă, se pliază Stelei. Nu pune foarte mare accent pe faza defensivă. Este foarte inteligent, vorbește trei limbi străine, italiană, franceză și engleză. Mihai Știe cum să vorbească cu Gigi Becali, dar nu cred că Gigi va ține cont că este nepotul lui Virgil Becali, La Gigi n- acontat că Hagi era nașul copiilor săi sau că Rădoi era finul lui. Tot ce contează la Gigi sunt rezultatele.

Marcel Ploaie, cumnatul lui Mihai Teja, este antrenor la Modelul Călărași
Marcel Ploaie, cumnatul lui Mihai Teja, este antrenor la Modelul Călărași

Ca antrenor ai nevoie și de puțin noroc. Chiar dacă n-a jucat fotbal la nivel înalt, Mihai știe să se impună în fața jucătorilor. În general, cu vorba bună, dar știe și cu biciul când e cazul. Este un tip corect care spune lucrurilor pe nume, nu vorbește pe la spate. Calitate care nu prea avantajează în fotbal”, a spus Marcel Ploaie, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT
Tags: